ERGO Nyugíjbiztosítás

Teljes élete során dolgozott, ezért a nyugdíjas korban sem szeretne nélkülözni.

Nyugdíjbiztosítás az ERGO-tól!

A ERGO, ERGO Lebensversicherung AG, VORSORGE Lebensversicherung és a VORSORGE Luxemburg Lebensversicherung S.A. életbiztosító társaságok vonzó időskori biztosítási termékeket nyújtanak annak érdekében, hogy idős korban is teljesíteni tudja álmait és vágyait.

Magánnyugdíj rugalmassággal

Az ERGO Rente Garantie és az ERGO Rente Chance összekötött biztosítással egy új utat nyitunk a magánnyugdíj esetében – egyéni tervezési lehetőséggel és nagy mértékű rugalmassággal.

Rugalmasság a hozzájárulások esetén

Igény szerint növelheti vagy csökkentheti a hozzájárulások mértékét vagy pótlólagos hozzáfizetést számolhat. És abban az esetben, ha anyagi nehézségbe ütközik és hirtelen sokkal kevesebb pénzforrás áll rendelkezésére, akkor megszakíthatja a fizetést. Ez 24 hónapig vagy gyermekes családok esetén akár 36 hónapig is lehetséges.

Rugalmasság a nyugdíjazásnál és a biztosításnál

Valójában 67 éves koráig szeretne dolgozni és így is számolta az időskori biztosítását. Jó tudni, hogy például abban az esetben, ha egészségügyi okok miatt nem tud már dolgozni és munkáltatója korengedményes nyugdíjazást ajánl, akkor korábbi időpontra teheti a nyugdíjfizetés kezdetét. És ha hosszabb ideig szeretne szakmailag aktív maradni, akkor természetesen későbbi időpontra is kérheti a tervezett nyugdíj kifizetését. Ugyanakkor olyan vonzó kiegészítő és rugalmas biztosításokat köthet, mint a munkaképtelenségi, rokkantsági vagy a túlélők biztosítása – és ezeket bizonyos feltételek teljesítése esetén megváltoztathatja. Ebben az esetben a hozzájárulást újraszámolják.

Szeretne személyre szabott kalkulációt végezni a nyugdíj biztosításával kapcsolatban?

Használja ingyenes kalkulátorunkat.

Szeretné tudni, hogy mennyi lesz a Német állami nyugdíja Németországban?

Ingyenes kalkulátorunk segítségével megtudhatja:

Néha előfordul, hogy egy nagyobb pénzösszegre van szüksége – például egy autó részletére vagy önálló szeretne lenni. Jó tudni: a nyugdíjazás előtt is bizonyos feltételek teljesítése esetén megkaphatja az egyenleg egy bizonyos részét. És a nyugdíjazás után is, a nyugdíjazási garanciaidő alatt tőkét fizethet be. Ekkor újraszámolják a nyugdíjat.

Biztos ami biztos
Ez egy garantált nyugdíjat, azaz egy szerződésben megállapodott garantált járadékot biztosít egy megállapodott fordulónapon. A tőkepiac kedvező fejlődése esetén akár több is lehet.
Attól függően, hogy a piaci helyzet biztonságos vagy növekedési papírokba fektet be
A járulékok egy része viszontbiztosítási egyenleg
Morgen & Morgen osztályozás szerint Volatium®- 2. osztály = stabilitás

Az ERGO Rente Chance csomag esetén Ön dönti el, hogy mikor létesíti a hozzájárulását az időskori biztosításra. Nagyobb kockázatvállalással és magasabb veszteségi kockázattal nő az értéknövekedési esély is.
Befektetés megbízható jó értékteljesítményű és jól értékelt beruházási vállalatokba Tőzsdei alapok (Exchange Traded Funds, röviden ETF), amely a DAX 30, EuroStoxx 50, S&P 500 vagy a MSCIWorld értékeken alapul. Alapválasztás a nyugdíjazásig tizenkétszer évente ingyenesen.

Tanácsot szeretne kérni?

Blogbejegyzéseink a témában

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü