Gyermek Topvédelem

A Gyermek Topvédelem egy olyan járadékfizetés, amelyet a meglévő baleseti járadéktól függetlenül és azon felül fizetnek ki. Ennek előfeltétele, hogy a biztosított személy a biztosítási fedezet érvényessége alatt betegség vagy baleset miatt akaratlanul rokkantságot szenvedjen.

GYERMEK TOPVÉDELEM

A Gyermek Topvédelem egy olyan járadékfizetés, amelyet a meglévő baleseti járadéktól függetlenül és azon felül fizetnek ki. Ennek előfeltétele, hogy a biztosított személy a biztosítási fedezet érvényessége alatt betegség vagy baleset miatt akaratlanul rokkantságot szenvedjen.

Az ERGO gyermekbaleset-biztosítás előnyei

Három különleges előny

Amiért az ERGO gyermek-balesetbiztosítását érdemes választania

Gyakori baleseti kockázatok

Ezért érdemes balesetbiztosítást kötnie gyermeke számára

Sajnos időről időre történnek balesetek, függetlenül attól, hogy mennyire vigyázunk a gyermekeinkre és magunkra. Már most tegyen óvintézkedéseket a gyermeke és saját maga balesetbiztosításával, és nem kell aggódnia a “mi van, ha …” miatt.

Tippünk:

Kombinálja a magán balesetbiztosítást kórházi napidíjjal és kórházi kiegészítő biztosítással. A kórházi napidíj modullal a felmerülő többletköltségeket a megállapított napidíj segítségével fedezi. A kórházi kiegészítő biztosítással gyermekét magánbetegként kezelheti a főorvos vagy a szakorvos, ha kívánja, és nyugodt egy- vagy kétágyas szobában helyezhetik el.

Fogyatékosság akkor áll fenn, ha

A baleseti naptár a legnépszerűbb szabadidős tevékenységek leggyakoribb szezonális kockázatait mutatja be:

A havas és jeges fehér téli tájnak megvan a maga varázsa – de különleges veszélyeket is rejt magában az autósok és a gyalogosok számára. Az autók a jeges utakon még alacsony sebességnél is gyorsan megcsúsznak, és a járdán megnő a megcsúszás és a sérülés veszélye. Különösen alattomos: a fekete jég, amely gyakran váratlanul és másodpercek alatt képződik az útfelületen.

 

Ebben az időszakban a tél általában szilárdan fogva tartja az országot. A jég és a hóesés miatt továbbra is nagy a balesetek kockázata. Ez sok távolsági ingázót különösen keményen érint. Egyébként a közvetlen munkába járás és az üzleti utazások során bekövetkező balesetek ingázási vagy munkahelyi baleseteknek minősülnek. A hegyekben a téli szezon vége felé megnő a lavinaveszély. Ez halálos csapda lehet, különösen a sítúrázók és a munkába járók számára.

Az első meleg napokkal megkezdődik a motoros szezon. Különösen a hosszú téli szünet után könnyű túlbecsülni a vezetési képességeket, és ezzel növelni a személyes baleseti kockázatot. A kerékpárosoknak is mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a gyengébb úthasználók közé tartoznak. Évente több mint 70 000 kerékpáros szenved balesetet a német utakon. A defenzív vezetési stílus mellett a kerékpáros sisak a legjobb védelmet jelenti az életveszélyes sérülések ellen.

A kullancsok is befejezték téli álmukat, és új gazdatesteket keresnek. A kullancsok szívesen élnek az erdők és ösvények szélén, valamint a magas fűben. Még ha nem is vesszük észre a csípésüket, a kis vérszívók veszélyes kórokozókat terjeszthetnek, amelyek például Lyme-kórhoz vagy agyhártyagyulladáshoz vezethetnek. A kullancs elleni védekezés ismerete a legjobb módja az elővigyázatosságnak.

Nyár elején szeretünk sokat kint lenni a szabadban – és gyakran aktívak vagyunk. Legyen szó kerékpározásról, kocogásról, focizásról vagy görkorcsolyázásról: A szabadtéri sportok egészségesek és fitten tartanak. De még a legsportosabb ember sincs biztonságban a balesetektől. A balesetek 70%-a valójában a szabadidőben történik. A sportbalesetek és súlyos sérülések leggyakoribb oka azonban nem az extrém sportok, hanem a megnövekedett sebesség és a saját képességek túlbecsülése.

Legkésőbb pünkösdkor megindul az utazók első nagy hulláma. A közelgő nyaralás minden várakozása ellenére mindig szem előtt kell tartani, hogy hol különösen nagy a balesetveszély: akár a hegyekben túrázva, akár a mostanában gyakran igen sűrű közúti forgalomban. A mindennapi életben előforduló kisebb balesetek esetén egy jól felszerelt elsősegélydobozzal biztonságban lehet. Legyen óvatos, és vigyázzon magára és gyermekeire. Akkor biztosan ez lesz az év legjobb időszaka!

Nyáron a kicsik imádnak a szabadban lenni – akár az óvoda udvarán, akár a játszótéren. Végül a mozgás iránti vágy féktelen lehet – de vigyázat: a vakmerő tombolás vagy a mászó- és játszótéri eszközökön való kisebb bátorságpróbák gyorsan balesethez vezethetnek.
A sérülés kockázata a gyermek életkorától függ: A nyílt sebek különösen gyakoriak a kisebb gyermekeknél. Később a zúzódások, húzódások, sőt törések is szembetűnőbbek lesznek.

Nem kell messzire menned – az otthonod és a saját kerted is most különösen szép. A kertészkedés és a grillezés azonban nagy balesetveszélyt jelent a háztartásban, ami az összes baleset 30%-át teszi ki. Könnyű megsérülni a bokrok és sövények nyírása közben, vagy fájdalmas égési sérüléseket szerezni a grillezés közben. A kicsiknél különös gondosságra van szükség: Egyes bogyók és növények esetében fennáll a mérgezés veszélye.

Sok gyermek számára ez egy új életszakasz kezdete. Iskolások lesznek. Sokan közülük egyedül, anya vagy apa nélkül akarnak iskolába járni. De a sűrű városi forgalom és a járhatatlan utak még mindig túl sokat követelnek a kicsiktől. A balesetek elkerülése érdekében az iskolába vezető úton a szülőknek a gyermekekkel együtt kell végigjárniuk az útvonalat, és többször is fel kell hívniuk a figyelmet a veszélyekre.

Az ősz most a legszebb – egy kirándulás a hegyekben vagy erdei tájakon keresztül a legjobb módja annak, hogy élvezze az évszak csodálatos sokszínűségét. A kirándulás azonban gyorsan véget érhet egy bokasérüléssel vagy egy csúnya rovarcsípéssel. Ugyancsak súlyos, ha a fiatal és idős hegymászók túlbecsülik képességeiket vagy fizikai állapotukat.

Havi 25 eurótól vagy 2 500 eurós egyszeri díjtól. Ön dönti el, hogy megtakarítási hozzájárulásait kiváló befektetési alapokba vagy hagyományos biztonsági eszközökbe fekteti. Az aktuális biztonsági igényeitől függően azok rugalmasan átcsoportosíthatók. A klasszikus befektetésből származó többletet a szerződéses hitelegyenlegbe lehet jóváírni magas hozamú indexrészesedésként vagy biztonságos kamatfizetésként. Számos további lehetőség biztosítja Önnek a maximális rugalmasságot.

Karácsony előtt megnő a balesetek kockázata – ez statisztikailag bizonyított. Ennek oka többek között az ünnepek és az utazási forgalom miatt megnövekedett forgalom, valamint a tél kezdetével járó rossz látási viszonyok és útviszonyok. A karácsonyi vásárokon vagy az év végi partikon történő alkoholfogyasztás is szerepet játszik ebben. Emellett decemberben kezdődik a téli sportszezon, a sípályákon és jégpályákon bekövetkező balesetekkel.

Gyors / Ingyenes ajánlatkérés

Adatok

A gyermek teljes neve

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük adja meg gyermeke születési dátumát

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Beküldő teljes neve

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük adja meg Email címét

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, valós e-Mail címet adjon meg, hogy kalkulációnkat biztonságban el tudjuk juttatni Önnek! Köszönjük!
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük adja meg a telefonszámát

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
A “MOST ELKÜLDENI” gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat biztosítási kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük. Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a kevin.ressler@ergo.de email címre és töröljük adatait.
kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü