magyar elozetes biztositas

MAGYAR ELŐZETES BIZTOSÍTÁS (BONUSZ) BESZÁMÍTÁSA NÉMETORSZÁGBAN

 

DÍJMENTESEN kérelmezzük az Ön előzetes biztosításáról szóló tanúsítványt Magyarországról

SPÓROLJA MEG AZ AUTÓ BIZTOSÍTÁSI JÁRULÉKAIT NÉMETORSZÁGBAN A MAGYARORSZÁGI BONUSZ TANÚSÍTVÁNNYAL

Megérkezett Németországba, és biztosítást szeretne kötni az autójára?

Vagy már egy jó ideje itt él, de elmulasztotta a magyarországi kármentes biztosítási éveit elismertetni Németországban?

 

Sok európai uniós állampolgár dönt úgy, hogy egy időre külföldre utazik, és ott munkát vállal. A gépjárműje azonban a szülőhazájában van bejelentve és biztosítva. Hogyan lehetséges tehát a külföldön szerzett kármentes biztosítási éveket egy német gépjármű biztosítónál a felelősség- vagy casco biztosításba átszámítani?

Sok biztosítótársaság lehetővé teszi az átszámítást okirati bizonyítás segítségével. A németországi biztosító számára fontos a külföldi előzetes biztosítási évek számának igazolása. A biztosító ugyanis tudni szeretné, hogy történt-e a múltban kárbejelentés, és ezt fizette-e az illetékes biztosító.

A külföldi biztosítási okirati bizonyítékot német nyelvre lefordítva kell benyújtani. A külföldi előzetes biztosítás bizonyítékaként általában elég az eredeti biztosítási igazolást az aktuális kárelőzmények német nyelvű fordításával megszerezni. Néhány biztosítótársaság angol nyelvű fordításokat is elfogad.

A Kevin Ressler ERGO Versicherung biztosítási szakértő csapata elintézi ezt Önnek.

 

RÁADÁSUL TELJESEN BÉRMENTVE MINDEGY, HOGY MELYIK BIZTOSÍTÓNÁL VAN A GÉPJÁRMŰVE BEBIZTOSÍTVA.

 

Megkérelmezünk egy német vagy angol nyelvű igazolást, és benyújtjuk azt a biztosítójához az Ön nevében.

Partnerünk a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) segítségével gyorsabban juthatunk hozzá a biztosított éveiről szóló információkhoz.

2 munkanapon belül megkaphatja a Magyarországon szerzett biztosítási éveiről szóló igazolást.

 

HOGYAN MŰKÖDIK EZ?

Töltse ki az alábbi formanyomtatványt az adataival. (Fontos, hogy minden adatnak helyesnek kell lennie és meg kell felelnie a valóságnak, különben nem nyújtható be a kérelem). Ezen kívül, mentse el és töltse fel jogosítványának és személyi igazolványának másolatát elektronikus formában, hiszen ezeket a dokumentumokat úgy Németországban, mint Magyarországon be kell mutatnia.

A nyomtatvány kitöltése után e-mailen elküldjük Önnek a meghatalmazásunkat. Kérjük, írja ezt alá és küldje vissza nekünk. A meghatalmazással megerősíti azt, hogy a magyarországi kármentességi éveiről szóló igazolást lekérdezhetjük az Ön nevében.

 

 

Magyar előzetes biztosítás

 

Adatok

 

 

 

 

 


 
 

 

 
 

Régi gépjárműveinek rendszáma

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Fontos: Nem garantáljuk a kármentes éveinek elismerését. Ezt minden biztosító maga dönti el, hiszen nem köteles azokat elismerni. Továbbá, egy zökkenőmentes lekérdezés csak akkor lehetséges, ha minden tulajdonában lévő gépjármű be van jelentve Magyarországon. Ha van még jármű, amelyet engedélyeztetni kell, a kármentes évek nem számíthatók fel, ugyanis ezek még nem állnak a rendelkezésünkre. 

  • A " A BONUSZ LEKÉRDEZÉS AZONNALI INDÍTÁSA" gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat biztosítási kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük.
  • Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a kevin.ressler@ergo.de email cimre és töröljük adatait.