EVB SZÁM IGÉNYLÉSE NÉMETORSZÁGBAN

 

 

 

Az alábbiakban lehetősége van egy EVB számot igényelnie. Döntse el Ön, hogy emailen, SMS-ben vagy WhatsApp-en keresztül küldjük azt el Önnek.

 Alapvetően egy gépjármű bejelentésének csak az a módja, hogy megigényelje az EVB számot egy direkt biztosítónál interneten keresztül vagy a helyszínen. A számot másodperceken belül kiállítják, érvényességi ideje pedig egy év. A számmal együtt jár egy biztosítási védelem, amely általában csak a felelősségbiztosítást foglalja magába és alapvető standardszolgáltatásokat nyújt. A biztosító az EVB szám kibocsátása előtt elkéri a kérelmező adatait, és a számmal együtt továbbítja azokat az illetékes közlekedési hivatal felé. A kérelmező kinyomtathatja a számot, bemutatása a hivatalban azonban nem kötelező. Mivel a szám kibocsátása elektronikus formában történik, rögtön utána lehetőség van bejelenteni a gépjárművet. Így a jármű bejelentése időben és problémamentesen megtörténhet, amelynek során a biztosítottnak néhány napon vagy héten belül össze kell állítania a valódi biztosítási szerződését.

Kérem töltse ki az alábbi mezőket és hamarosan elküldünk Önnek egy EVB számot, amelynek segítségével bejelentheti a gépjárművet. Kérem bizonyosodjon meg arról, hogy minden adat helyes, ellenkező esetben nem lesz lehetséges bejelenteni a gépjárművet.

 

 

 

EVB Szám Igénylése

 

Adatok

 

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Az " EVB Szám Igénylése" gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat biztosítási kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük.
  • Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a kevin.ressler@ergo.de email cimre és töröljük adatait.