Következő évi biztosítási díj ellenőrzése

Biztosítási összeg ellenőrzése

A hivatalos levelet a díj változásról November, vagy legkésőbb December elején fogja postán a lakcímére megkapni.

Bizonyos autóknál és tarifáknál az Ön szakértője Kevin Ressler tud változtatni a biztosítási díjon. Amennyiben szeretné biztosítását átszámoltatni, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kalkuláljon egy új biztosítási díjat.

Családi és utónév

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Rendszám

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük adja meg Email címét

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, valós e-Mail címet adjon meg, hogy kalkulációnkat biztonságban el tudjuk juttatni Önnek! Köszönjük!
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Kérjük adja meg Telefonszámát

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező.
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása kötelező.
A hirdetési irányelvek elfogadása kötelező.
A hirdetési irányelvek elfogadása kötelező.
Az “ÚJ DÍJ KALKULÁCIÓ” gomb használatával beleegyezik, hogy az Ön által megadott adatokat biztosítási kalkuláció céljára felhasználjuk és segítségükkel kapcsolatot vegyünk fel Önnel. Adatait másnak át nem adjuk, bizalmasan kezeljük. Ha később ezt vissza szeretné vonni kérjük küldjön üzenetet a kevin.ressler@ergo.de email címre és töröljük adatait.

Következő évi biztosítási díj ellenőrzése

Miért változik a biztosítási díjam?

4 lehetőség alapján változik a díj.

BALESET MENTESEN VEZETETT?

Ha legalább július 01-től december 31-ig érvényes biztosítással rendelkezett és balesetmentesen vezetett, akkor egy búnusz fokozattal feljebb lép a következő évben. ( Pl. Ebben az évben SF1, a következő évben már SF2)

BALESETET OKOZOTT?

Amennyiben a biztosító kifizetett egy Teljescasco vagy Kötelező biztosítás terhelő kárt Önnek a bónusz vissza ugrik és drágább lesz a biztosítási díja a következő évben. Ennek a mértéke mindig a Tariftól függ.

TYPKLASSE (Autó rizikó besorolás)

Németország területén nagyságrendileg 50 millió autó van bejelentve. Minden autó fajtának van egy ún. TYPKLASSE, vagyis autó rizikó besorolása. Minden évben egy központi hivatal összegyűjti az információkat a biztosítóktól, hogy mennyi kár volt arra az autó típusra vetítve.
Például: Ha Önnek van egy Audi A6 Avant 2.0 TDI típusú személygépjárműve és még 10.000 embernek van hasonló típusú gépjárműve akkor ezek közösen egy osztályt alkotnak, amelyre vetítve megnézik mennyi káresemény volt ebben az osztályban. (Casco és Kötelező kár) Ha sok káresemény történt ebben az osztályban akkor a TYP osztály felfelé mozdul el, ha kevés kár történet akkor pedig lefelé. A TYPKLASSE elég tetemes össze a biztosítási díjban.

REGIONALKLASSZE

Németországban minden körzetnek van egy saját rizikó besorolása. Például ha München belvárosban él, akkor drágább a biztosítási díja mint egy falun közösségben, ahol 1000 ember lakik, mivel München belvárosában nagyobb a rizikó faktor, hogy baleset történik a több autó miatt. Itt is minden évben változnak a rizikó besorolások. 

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü