Az ERGO gépjármű-felelősségbiztosítás

Most még olcsóbban!

Autótulajdonosként egyszerűen felveszi a kulcsokat, beszáll, és elhajt. Az autója megkönnyíti az életét. És pontosan ennek kell vonatkoznia az Ön biztosítási fedezetére is.

Az ERGO-val nem kell aggódnia semmi miatt. Kössön kötvényt most online, kérjen online ajánlatot, vagy forduljon Német Biztosítási tanácsadójához. Ezután minden szinte magától működik.

Kalkulálja most
biztosítási díját

Itt tud egyszerűen biztosítást váltani a Német-Biztosítás csoporthoz

Kalkulálja most
biztosítási díját

Így válthat egyszerűen biztosítást
a Német-Biztosítás Csoporthoz

A gépjármű-biztosítási juttatások áttekintése

Hogy mennyire jó egy biztosító társaság, az általában csak káresemény esetén derül ki: itt éjjel-nappal számíthat kárrendezési szolgálatunkra. A kárrendezési szolgáltatásunk részeként autóját a műhelybe vontatjuk, és a javítás idejére autót biztosítunk Önnek. Ezen túlmenően számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet partnerműhelyeinkben karosszéria-, festék- és üvegkárok esetén.

Gépjármű felelősség

A közúti balesetek gyorsan magas költségekhez vezethetnek. Emiatt sérültenként 100 millió eurót, személyi sérülést pedig 15 millió euróval fedezünk.

A gépkocsi felelősségbiztosítás törvény által előírt Németországban. A biztosítás fedezi azokat a károkat, amelyet még egy másik személynek okozunk a közlekedésben. 

Rész Caco

Kiegészítő szolgáltatásaink az Ön teljes körű védelméért.

Fedezetet nyújt az Ön autójában pl. tűz, lopás, természeti csapások és üvegtörés miatt bekövetkező kár, megsemmisülés vagy elvesztés esetén és állatokkal történő balesetekre.

Gépkocsi teljes casco mint all-inclusive védelem

A részleges fedezetbiztosítás mellett a saját járművében baleset, felszedett pótkocsi és vandalizmus által okozott károkra is kiterjed.

Teljes Casco

A teljes casco biztosítás gyakran magában foglalja a részleges casco szolgáltatások biztosításait, és kiegészítőleg fedezi a saját jármű kárköltségeit, érvényes még a tulajdonos okozta balesetek vagy ismeretlenek okozta károk esetén is, mint például a festék kár. 

Gyors ellenőrzés: Milyen autóbiztosításra van szükségem?

További információk
a gépjármű biztosításról

Magyar bónusz beszámítás

Mi elfogadjuk a korábban Magyarországon kötött biztosításokat, azonban a jóváhagyott jármű százalékai nem egyeznek meg a magyarországi értékkel. A százalékokat bérmentesek kell legyenek.

Ezenfelül, a németországi biztosító társaságokat nem érdekli, melyik besorolás volt – B10, B5, vagy más.

A biztosítási társaságoknak csak az számít, hogy milyen éveket tud dátummal igazolni.

Például, 2010.01.01 – 2012.01.01.

A példára 2 évet kapna.

Ha egy balesete lett volna Magyarországon, akkor a biztosítási társaság éveket vonhat le azért, hogy rosszabb osztályba sorolja be. A biztosítóktól kapott összes igazoló okiratot német vagy angol nyelven kell benyújtani.

Mi elintézzük a Önnek a magyar bónusz lekérését teljesen ingyen:

Jogai érvényesítése kitérők nélkül

Közlekedésjogi védelem

A külföldön önhibájukon kívül balesetet szenvedett járművezetők nem mindig kapnak teljes kártérítést. Ennek oka: más országokban a biztosítási összegek alacsonyabbak, vagy a másik fél nem rendelkezik biztosítással. 

Az idegen kár fedezetével az Ön személyi sérülését és a baleset másik felét terhelő vagyoni károkat úgy térítjük meg, mintha a baleset másik fele gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezne nálunk. A német szabványnak megfelelően 100 millió euró biztosítási összeg erejéig kártalanítjuk Önt személyi sérülés és vagyoni kár esetén (személyi sérülés esetén azonban sérült személyenként legfeljebb 15 millió euró).

Biztosítást nyújt útközben, ha szükség van rá- széleskörű, gyors és éjjel-nappal elérhető

Defektek, balesetek és betegségek akkor történhetnek, amikor Ön nem is számít rá: nyaralás közben vagy üzleti útja során. A kedvezményes ERGO védnöki levél segítségével profitálhat a széleskörű szolgáltatásainkból káresetkor, amely Önt mégis a célba vagy biztonságban haza viszi.

BŐVEBBEN

Az ERGO gépjármű-felelősségbiztosításával biztosítási fedezetet kap Európában és az Európai Unió hatálya alá tartozó, Európán kívüli területeken is.

A nemzetközi (zöld) biztosítási kártya a gépjármű-felelősségbiztosítás igazolására szolgál. Mivel egyes országokban még a bemutatását is megkövetelik, a zöldkártyát mindig vigye magával, ha külföldön vezet.

A részleges biztosítással alapfedezetet kap. Ön fedezetet kap saját autójában bekövetkezett károkra, megsemmisülésre vagy elvesztésére, például állatütközés, tűz, lopás, természeti csapások és üvegtörés miatt. Ha teljes körű védelmet szeretne autója számára, akkor javasoljuk a teljes körű biztosítási fedezetet. A részleges biztosítás előnyein túlmenően a saját autójában baleset esetén, felszállított pótkocsi vagy harmadik fél által okozott rosszindulatú károk (vandalizmus) esetén bekövetkező károkra is kiterjed.

Nem kínálunk fizetési határidőket az év során szezonális rendszámtáblák, S és M osztályba sorolás vagy negatív hitelellenőrzés esetén.

Használja a SEPA beszedési rendszert, amely egyszerű módja a tagdíjfizetésnek. SEPA beszedési megbízást egyszerűen adhat nekünk online itt. A gépjármű-szerződés módosítását írásban vagy telefonon is megteheti.

  • éves
  • féléves
  • negyedéves 
  • havi ( csak közvetlen beszedési megbízással

További információ az autóbiztosításról

eVB-szám

Hogyan kérhetek elektronikus biztosítási visszaigazolást?

Biztosítás felmondás

Így mondhatja fel egyszerűen biztosítását

Tippel kezdőknek

10 tipp egy olcsó autóbiztosításhoz

Autó bejelentés

Gépjármű helyes bejelentése Németországban

Tanácsot szeretne kérni?

Van Németországban regisztrált autójuk vagy szeretne bejelenteni egyet?

Néhány kérdés, és megmondjuk Önnek, hogyan lehet pénzt megtakarítani.

30 másodpercen belül megtudhatja!

Ügyfeleink ajánlásai

4.9 /5
4.9/5

Több mint 800 vélemény alapján, Vevőink 98% a elégedett.

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü