Az ERGO Képességbiztosítás

Kézműveseknek, építőmunkásoknak, raktármunkásoknak, teherautóvezetőknek és minden egyéb szakmában dolgozóknak.

Biztosítsd most le a munkaképességed Németországban. Az új ERGO Body Protect Komfort tarifánk öt csillaggal lett kitüntetve a Morgen und Morgen által.

Az ERGO Képességbiztosítás

Kézműveseknek, építőmunkásoknak, raktármunkásoknak, teherautóvezetőknek és minden egyéb szakmában dolgozóknak.

Biztosítsd most le a munkaképességed Németországban. Az új ERGO Body Protect Komfort tarifánk öt csillaggal lett kitüntetve a Morgen und Morgen által.

A Körperversicherung előnyei

Miért fontos a Grundfähigkeitsversicherung?

Aki elveszíti alapvető képességeit, mint a látás, állás, járás, hallás vagy beszéd, gyakran támogatásra vagy drága segédeszközökre szorul. A legsúlyosabb esetben akár a szakma sem gyakorolható tovább.

Kedvező és rugalmas: Az ERGO Body Protect pénzügyi védelmet nyújt felnőtteknek és 6 év feletti gyermekeknek is – már egyetlen alapvető képesség elvesztése esetén havi járadékkal. Biztosítsa magának és családjának a jó életminőséget, és védelmezze jövedelmét.

Röviden elmagyarázva a videóban: Ergo Body Protect

ERGO Body Protect Alapfunkció-biztosítás előnyei

Biztosított alapkészségek

Alapvető védelem alatt áll minden alapvető alapkészség : látás, beszéd, hallás, ülés, járás és állás, valamint a karok és kezek használata. Az alapvédelem akkor is előnyökkel jár, ha egészségügyi okokból már nem vezethet, vagy ha ellátásra szorul. A kényelmi változat magában foglalja a térdelést, hajlítást, hordozást, egyensúlyozást és finommotorikát, valamint a gépelést és a mobiltelefon-használatot is. A Premium szinte minden fizikai és sok szellemi képességet segít, beleértve az önálló cselekvést és a memóriát.

Teljesítmény

A megállapodás szerinti havi nyugdíjat akkor kapja meg, ha csak egy alapvető képességét elveszíti. Függetlenül attól, hogy folytatja-e a munkát, és hogyan okozták a veszteséget (betegség vagy baleset). A nyugdíjat szabadon felhasználhatja: jövedelembiztosításra, technikai segédeszközökre, terápiákra, gyermekfelügyeletre, hobbira...

Rugalmasság az életedhez

Szükség szerint növelje, csökkentse vagy szüneteltesse a járulékokat és juttatásokat, vagy hosszabbítsa meg biztosítási idejét. Juttatás esetén az első tizenkét havi nyugdíjat igény szerint egy összegben is megkaphatja, pl. B. az átalakításokhoz.

Biztosított személyek

Felnőttek 62 éves korig és 6 év feletti gyermekek köthetők, függetlenül attól, hogy dolgoznak vagy képzésben vannak. Megfizethető biztosítás egyéni vállalkozók és fizikai szakmában dolgozók, például ápoló- és mentőmunkások, kézművesek és a vendéglátóiparban dolgozók számára is. Csak néhány egészségügyi kérdést kell megválaszolnia – lényegesen kevesebbet, mint a foglalkozási rokkantsági biztosítás esetén.

Lélektan Plusz

Kiegészítően biztosítottak például a depresszió, a skizofrénia és a stresszszindrómák (például traumát követően), ha a lelki betegség miatt naponta kevesebb mint 3 órát dolgozhat.

Gondozás Plusz

Ha gondozásra szorul, életre szóló gondozási járadékot kap. A megállapodott járadékon felül és ugyanakkora összegben. A szolgáltatása duplájára nő, hogy fedezze a gondozás többletköltségeit.

Sport Plusz

Piaci egyediség: További biztonság a sportoláshoz szükséges további alapvető képességek számára: koordináció, térbeli látás, törzs, fej és ízületek mozgékonysága, szív- és tüdőfunkció. Plusz tanácsadás és információk a rehabilitációjához.

Számolja ki lehetséges hozzájárulását néhány másodperc alatt. Csak adja meg életkorát, és azonnal megtudja a Grundfähigkeitsversicherung különböző járadékösszegeihez tartozó hozzájárulásokat.

Tekintse meg a hozzájárulását

Egyszerűen csak kattintson a táblázatra vagy a lenti gombra és a megnyíló dokumentumban életkor alapján láthatja, hogy mekkora járulékot kell fizetni a rokkantsági alapbiztosítás különböző nyugdíjszintjeihez.

Kinek különösen fontos a képességbiztosítás?

Azoknak, akik felelősségteljesek, mint Zoltán (35)

Zoltán frissen kinevezett apa, és kórházi ápolóként dolgozik, amikor egy súlyos gerincoszlop-arthrosis miatt autóbaleset következtében harcképtelenné válik. Terápiák ellenére nem emelhet már nehezeket, és le sem hajolhat, ezért fel kell adnia a szakmáját. A kormánytól nem kap támogatást, mert továbbra is munkaképesnek számít. Andi saját költségén átképzésbe kezd a grafikus szakmára. A Képességbiztosításból kapott havi 1 500 euró jól jön neki és családjának.

.

Fiataloknak, mint Mária (21)

Mária önálló webdesigner és szociálpedagógiai tanulmányokat folytat. Szabadságát barátjánál töltve agyhártyagyulladást kap. Barátja gyorsan talpra áll – de nála a betegség drámai módon alakul. Az fertőzés miatt majdnem teljesen elveszíti hallását. Bár önálló tevékenységét megtartja, tanulmányait távoktatásra váltja és jelnyelvet tanul. A Képességbiztosításból kapott havi 500 euró nagy segítséget jelent Mária számára.

Mindazoknak, akik életük közepén állnak, mint Csilla (44)

Csilla a főiskola oktatója, és férjével Hamburgban él, amikor csontdaganatot diagnosztizálnak nála. Szerencséje van a szerencsétlenségben: az operációk és terápiák után a rák legyőzött. Azonban a daganat miatt elveszti a lábát, és nem tud már lépcsőzni. Mivel munkahelye akadálymentes, ott alig tapasztal problémákat. Otthon azonban nagyobb változtatások szükségesek: a családnak földszinti lakásba kell költöznie, és azt akadálymentesíteni kell. A költségeket Csillának magának kell állnia, mivel sem a baleset-, sem a munkaképtelenségbiztosítás nem fizet. Jó, hogy Heike egy Képességbiztosítást kötött havi 2 200 eurós járadékkal.

Olyan gyerekeknek, mint Emma (9)

Emma egy igazi forgószél. Szülei, Anna és Ruben tudják ezt – és kivették nekik az ERGO Body Protect-et. Abban az esetben, ha Emma betegség vagy baleset miatt elveszít egy alapvető képességét, szülei a legjobb terápiát és támogatást tudják biztosítani számára. A rugalmas lehetőségek azt jelentik, hogy az alapkészségbiztosítás optimálisan igazítható Emma életéhez. Még akkor is, ha egy napon a saját lábára áll.

Hogyan különbözik a balesetbiztosítás, a munkaképtelenségbiztosítás (BU) és a Képességbiztosítás (GFV)?

Egy magánbalesetbiztosítás a baleset utáni rokkantság vagy haláleset esetén nyújt segítséget, például közlekedési baleset, ház és kert, szabadidő és sport területén. Egy baleset után megállapodott egyszeri tőkéjuttatást kap, az invaliditás mértékétől függően. Ezenkívül a mentési költségek és a baleset utáni kozmetikai műtétek is biztosítottak. Sok balesetbiztosítás opcionálisan kínál további szolgáltatásokat, például baleseti járadékot, kórházi napi díjat és egyebeket. A balesetbiztosítás egészségügyi kérdéseket nélkülöz. Ez a magánbiztosítás nagyon fontos része a gyermekek, felnőttek és idősek magánbiztosításának, és kombinálható a BU vagy a GFV-val.

Figyelem: A kötelező balesetbiztosítás csak a jelenlegi tevékenységéhez vagy képzéséhez kapcsolódó baleset esetén nyújt segítséget, például iskolai úton vagy munkahelyi baleset esetén, de nem házban és szabadidőben történő balesetek esetén.

A BU a megállapodott havi járadékot fizeti, ha nem tud tovább dolgozni jelenlegi szakmájában. Vannak változatok iskolásokhoz, tanulókhoz és diákokhoz is. Egy BU megkötéséhez ún. kockázati kérdésekre kell válaszolnia a szakmájáról, egészségéről és szabadidős tevékenységéről. Ezután a biztosító dönt arról, hogy további kockázati pótlékok merülnek-e fel, és elfogadja-e vagy elutasítja-e a kérelmét.

A GFV akkor is előnyöket biztosít, ha elveszíti valamelyik alapkészségét, függetlenül attól, hogy alkalmazott, képzésben részesül, vagy milyen szakmában dolgozik . A GFV egészségügyi kérdései szintén kevésbé kiterjedtek, mint a BU esetében. Ez azt jelenti, hogy ha korábbi betegségei vannak, és a BU elutasította, vagy nem tud vagy nem akar megfizetni egy BU-t, akkor kedvező GFV-t vehet igénybe.

Az ERGO Body Protect méltányos alternatíva bizonyos szakmai csoportok számára . Például szabadúszók, önálló vállalkozók és szabadúszók új szakmákban, valamint kézművesek, gondozók és kockázatvállaló szakmák, mivel a nyugdíjat akkor is folyósítják, ha csak egy alapkészség elveszik. Nem számít, hogy éppen dolgozik-e vagy mit csinál. De az is kivehet GFV-t, aki nem vagy csak marginálisan dolgozik , pl. Például gyerekek, diákok vagy bárki, aki a gyermekgondozásért és a háztartási feladatokért felelős otthon.

Hasznos információk egy kattintással

Elérhetőségeink

Írjon üzenetet.

Időpont telefonos tájékoztatásra.

Whatsapp hírlevél és üzenet.

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü