Gépjármű biztosítás

Mert a gépkocsi az élet második legnagyobb szerelme. 

Állítsa össze a gépjármű biztosítását a saját vágyai és igényei szerint. Választhat az alapvető biztosítás, kompakt, komfort és komfort plusz biztosítások között és más építőelemek között is. Így a lehető legkülönbözőbb helyzetekre van pénzügyileg bebiztosítva és a jármű értékes támogatását élvezi. Káresetben számíthat a mi gyors, egyszerű káreseti szervizünkre.

Gépjárműbiztosítás az ERGO-tól.

Magas biztosított összeg és mégis kedvező

Az ERGO gépkocsi biztosítás alapvető biztosítása is széleskörű védelmet biztosít.

Gépjármű védnöki levél

Függetlenül attól, hogy Németországban vagy Európában van: ha az autója defektet kap vagy balesetezik, segítünk Önnek.

A megfelelő biztosítás Önnek és autójának. Vegye igénybe a top szolgáltatásainkat és a kitűnő káreseti szervizünket. Állítsa össze egyszerűen és kényelmesen a saját gépkocsi biztosítását a vágyai és igényei szerint – vagy kérjen tőlünk ajánlatot.

Gépkocsibiztosítások: Milyen típusok léteznek?

Minden Németországban engedélyezett gépjármű biztosítással kell rendelkezzen. A gépjárművek kötelező biztosítást törvény írja elő, azonban különböző formái vannak a gépkocsi biztosításnak, éspedig a gépkocsi-felelősségbiztosítás, a részleges casco és a teljes casco biztosítás. A különböző biztosítási formák hozzájárulásai, valamint a biztosítási szolgáltatások különbözőek.

Gépkocsi-felelősségbiztosítás mint alapbiztosítás

A gépkocsi-felelősségbiztosítás törvény által előírt Németországban és minden gépjárműtulajdonosa meg kell kösse ezt. A gépkocsi-felelősségbiztosítás terjedelme nem túl nagy. A biztosítás fedezi azokat a károkat, amelyet még egy másik személynek okozunk a közlekedésben. Itt tárgyi, személyi és anyagi károkat értünk, illetve fájdalomdíjat.

A saját járművet nem védi a gépkocsi-felelősségbiztosítás. A saját autón vagy motorbiciklin keletkezett károkat a gépkocsi-tulajdonosnak kell kifizetni, függetlenül attól, hogy a kár saját hibájából vagy harmadik fél hibájából keletkezett.

Gépkocsi részleges casco mint kiegészítő biztosítás

A részleges casco kártérítést biztosít saját járműre, feltéve, hogy nem a tulajdonos okozta a kárt. A biztosítás kiterjed kisebb károkra, mint a törött üveg vagy lopás, valamint a természeti csapásokra, tűzesetekre vagy állatokkal történő balesetekre. Figyelembe kell venni, hogy milyen állatokról van szó, mert nem minden biztosítás vállal felelősséget minden állatra.

A teljes casco biztosítással ellentétben, a részleges casco nem tartalmaz kármentességi árengedményt. Ez viszont azt is jelenti, hogy a hozzájárulások nem növelhetőek egy káreset után. A díjak csökkentése érdekében, káresetenként saját részesedésben lehet megegyezni.

Az Ön gépjármű biztosítási szakembere

evb szam

Gépkocsi teljes casco mint all-inclusive védelem

A teljes casco biztosítás gyakran magában foglalja a részleges casco szolgáltatások biztosításait, és kiegészítőleg fedezi a saját jármű kárköltségeit, érvényes még a tulajdonos okozta balesetek vagy ismeretlenek okozta károk esetén is, mint például a festék kár. Jogilag azonban két különböző biztosításról van szó, és egyes biztosító társaságoknál külön is meg lehet kötni őket. Ilyen esetekben a teljes casco biztosítás nem fedi a részleges casco biztosítás szolgáltatásait. A megemlített biztosítások mellett még biztosítási levelet, utasbiztosítást és forgalmi jogvédelmi biztosítást lehet megkötni.

Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja gépjármű biztosításának díját.

Fedezet buktató nélkül.

Az ERGO “Smart” vagy “Best” gépjármű-biztosítással
vészhelyzet esetén nem fog kellemetlen meglepetést tapasztalni.


Mert nálunk minden fontos szolgáltatás automatikusan
az alapbiztosítás része.
Ezen felül további modulokkal biztosíthatja az egyéni igényeit.
A “Best” termékünk minden lehetőséget kínál Önnek.
Ha a „Smart” lehetőséget választja, akkor készpénzt takaríthat meg.

ergo gepjarmu

Autó biztosítás – Az ERGO Szerviz

gepjamu

Magyar bónusz beszámítás

Mi elfogadjuk a korábban Magyarországon kötött biztosításokat, azonban a jóváhagyott jármű százalékai nem egyeznek meg a magyarországi értékkel. A százalékokat bérmentesek kell legyenek.

Ezenfelül, a németországi biztosító társaságokat nem érdekli, melyik besorolás volt – B10, B5, vagy más.

A biztosítási társaságoknak csak az számít, hogy milyen éveket tud dátummal igazolni.

Például, 2010.01.01 – 2012.01.01.

A példára 2 évet kapna.

Ha egy balesete lett volna Magyarországon, akkor a biztosítási társaság éveket vonhat le azért, hogy rosszabb osztályba sorolja be.

A biztosítóktól kapott összes igazoló okiratot német vagy angol nyelven kell benyújtani.

Mi elintézzük a Önnek a magyar bónusz lekérését teljesen ingyen:

Még részletesebben szeretne tájékozódni ERGO Gépjármű biztosításunkról?

Töltse le brossúránkat.

A gépjármű-biztosítás hozzájárulásának értékét a biztosítás határozza meg. A hozzájárulás kiszámítása általánban számos különböző tényező alapján történik. Az egyik tényező a biztosított életkora, és mióta rendelkezik vezetői engedéllyel. A biztosítók azt feltételezik, hogy a fiatalabb biztosítottak több balesetet okozhatnak. A biztosítások kedvezőbbek, ha a gépkocsivezető életkora legalább 25 év.

Szerepet játszik szintén, hogy hol kötik a biztosítást és milyen járműre. Minél gyakrabban keveredik egy bizonyos autótípus balesetbe, annál drágább a biztosítás. Ezenkívül nem mindegy melyik régióban él (például város vagy tartomány). Ugyancsak döntő a kármentességi árengedmény, a díj minden balesetmentes év után csökken.

A törvény szabályozza a lefedett összeg nagyságát, amelyet káresetkor a biztosító maximálisan fizet. A minimális biztosítási fedezési összeg az anyagi károk esetén 1 millió euró. A gépkocsibiztosítások alapvetően éves szerződések és hallgatólagosan meghosszabbítódnak, ha nem mondják fel őket.

Egyes biztosítók elfogadják a korábban Magyarországon kötött biztosításokat, azonban a jóváhagyott jármű százalékai nem egyeznek meg a magyarországi értékkel. A százalékokat bérmentesek kell legyenek.

Ezenfelül, a németországi biztosító társaságokat nem érdekli, melyik besorolás volt – B10, B5, vagy más.

A biztosítási társaságoknak csak az számít, hogy milyen éveket tud dátummal igazolni.
Például, 2010.01.01 – 2012.01.01.
A példára 2 évet kapna.

Ha egy balesete lett volna Magyarországon, akkor a biztosítási társaság éveket vonhat le azért, hogy rosszabb osztályba sorolja be.

A biztosítóktól kapott összes igazoló okiratot német vagy angol nyelven kell benyújtani.

Blogbejegyzéseink a témában

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü