Akár 1000 euró megtakarítás mindössze 5 perc alatt, 5 kattintással

Akik összehasonlítják energiatarifáikat és szolgáltatót váltanak, akár 1000 eurót is megtakaríthatnak. A váltás nem bonyolult, és csak néhány percet vesz igénybe.

Előnyök:

13000 villamosenergia-tarifa és 8000 gáztarifa összehasonlítva

Gyors és egyszerű váltás

Akár 1000 euró megtakarítás

Garantált ellátási biztonság

Megállapítom az Ön személyes megtakarítási potenciálját

Ahhoz, hogy meghatározhassam az Ön megtakarítási potenciálját, csupán az irányítószámára, az éves fogyasztására és a jelenlegi szolgáltatójának a nevére van szükségem. Ezekkel az adatokkal elvégzek egy összehasonlítást, és megmondom Önnek a lehetséges megtakarításait. Ha váltani szeretne, szívesen elintézek mindent – Önnek semmivel sem kell törődnie.

Villamosenergia és gáz összehasonlítása

Létezik egy egyszerű módja az áram- és gázköltségek csökkentésének: a villany- és gázárak összehasonlítása. Ha összehasonlító portálokon keresztül vált energiaszolgáltatót, jelentősen csökkentheti éves költségeit. A gáz- és villamosenergia-árak összehasonlítása nem bonyolult. Ha új áramszolgáltatót keres, egyszerűen vigye be az irányítószámát és az éves fogyasztását a tarifakalkulátorba. A lakóhelyén elérhető tarifák a villamosenergia-összehasonlítóban szerepelnek.

Fontos információk az áram és a gáz összehasonlításáról

 • Ha energiaszolgáltatót vált, évente sok pénzt takaríthat meg. A Német Biztosítási összehasonlító kalkulátor áttekintést ad a lakóhelyén elérhető áram- vagy gáztarifákról.
 • Garantált ellátásbiztonság a szolgáltatóváltás során: Ha megváltoztatja a szolgáltatóját, nem kell attól tartania, hogy időközben energiaellátás nélkül marad.
 • A tarifa kiválasztásakor ne csak az árra, hanem a fogyasztóbarát szerződési feltételekre is figyeljen.

Akár 850 eurót is megtakaríthat a gépjármű-biztosításán

Az autóbiztosítási összehasonlítással néhány perc alatt kideríthetem, hogy mennyit takaríthat meg az autóbiztosításán. Nem számít, hogy új biztosítási kötvényre jelentkezik-e be, vagy másikra vált.

Ha megtalálta a megfelelő tarifát, közvetlenül online kötheti meg a szerződést. Közvetlenül a szerződés megkötése után megkapja az elektronikus biztosítási visszaigazolást a járművének nyilvántartásba vételéhez, így semmi sem állhat az új járművével való gyors örömtúrának útjába.

Ha biztosítót vált, a biztosítási visszaigazolást közvetlenül a regisztrációs irodának küldik. Az egyetlen dolog, amit még meg kell tennie, hogy felmondja szerződését az előző biztosítójánál. Kérésre szívesen megteszem ezt Önnek. 

Előnyök:

Akár 850 euró megtakarítás évente

Legjobb biztosítási díjak magyar támogatással

Nem kötelező érvényű és ingyenes ajánlat magyar nyelven

Gyors és egyszerű váltás

Személyes magyar kapcsolattartás káresemény esetén is

Magyar értékelők és ügyvédek

Infó: A szolgáltatóváltás

A szolgáltatóváltás egyszerű és biztonságos. Kevesebb mint öt perc alatt elkészül minden. A fogyasztóbarát alapértelmezett beállításoknak köszönhetően gyorsan megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb tarifát – és ez nem mindig a legolcsóbb tarifa kell, hogy legyen.

 •          A tarifakalkulátor előhívása
  Keresse fel az energiatermékéhez tartozó tarifakalkulátort. Választhat az elektromos áram és a gáz között.
 •          A keresési felület kitöltése
  Adja meg az irányítószámát és az éves fogyasztását kWh-ban a keresőmezőben. A fogyasztást a legutóbbi számláján találja meg. Ha nincsenek kéznél az értékek, akkor a fogyasztást hozzávetőlegesen megbecsülheti. Csak köbméterben (m³) tudja a gázfogyasztását? Nem probléma, mert a gázfogyasztás-kalkulátorral könnyedén át tudja számolni a fogyasztását.
 •          A kívánt tarifa kiválasztása
  E-mailben kap egy listát az ár szerint rendezett, különösen fogyasztóbarát energiatarifákról. A lista tetején gyakran látni fog egy jelzőt, ezt színnel jelöljük. Az alapértelmezett beállítás a tarifaajánlásokat mutatja.
 •          Váltás
  A váltási megbízás közvetlenül online is elvégezhető. Egyszerűen kattintson az e-mailben a “Folytatás” gombra. Ezután adja meg online az adatokat: cím, fizetési mód, előző szolgáltató, éves fogyasztás, mérőszám és az ügyfélszám a jelenlegi energiaszolgáltatónál. Ha idő előtt vált, az új szolgáltató gondoskodik a régi szerződése megszüntetéséről. Ha a felmondási idő lejárta előtt négy héttel nem sikerül áram- vagy gázszolgáltatót váltania, akkor a szerződést magának kell felmondania.

Németországi Áram és Gáz kalkulátor

Kérjen időpontot még ma, és mérje fel személyes megtakarítási lehetőségeit.

KAPCSOLAT

Categories: Uncategorized