Akár 1000 euró megtakarítás mindössze 5 perc alatt, 5 kattintással

Akik összehasonlítják energiatarifáikat és szolgáltatót váltanak, akár 1000 eurót is megtakaríthatnak. A váltás nem bonyolult, és csak néhány percet vesz igénybe.

Előnyök:

13000 villamosenergia-tarifa és 8000 gáztarifa összehasonlítva

Gyors és egyszerű váltás

Akár 1000 euró megtakarítás

Garantált ellátási biztonság

Megállapítom az Ön személyes megtakarítási potenciálját

Ahhoz, hogy meghatározhassam az Ön megtakarítási potenciálját, csupán az irányítószámára, az éves fogyasztására és a jelenlegi szolgáltatójának a nevére van szükségem. Ezekkel az adatokkal elvégzek egy összehasonlítást, és megmondom Önnek a lehetséges megtakarításait. Ha váltani szeretne, szívesen elintézek mindent – Önnek semmivel sem kell törődnie.

Villamosenergia és gáz összehasonlítása

Létezik egy egyszerű módja az áram- és gázköltségek csökkentésének: a villany- és gázárak összehasonlítása. Ha összehasonlító portálokon keresztül vált energiaszolgáltatót, jelentősen csökkentheti éves költségeit. A gáz- és villamosenergia-árak összehasonlítása nem bonyolult. Ha új áramszolgáltatót keres, egyszerűen vigye be az irányítószámát és az éves fogyasztását a tarifakalkulátorba. A lakóhelyén elérhető tarifák a villamosenergia-összehasonlítóban szerepelnek.

Fontos információk az áram és a gáz összehasonlításáról

Akár 850 eurót is megtakaríthat a gépjármű-biztosításán

Az autóbiztosítási összehasonlítással néhány perc alatt kideríthetem, hogy mennyit takaríthat meg az autóbiztosításán. Nem számít, hogy új biztosítási kötvényre jelentkezik-e be, vagy másikra vált.

Ha megtalálta a megfelelő tarifát, közvetlenül online kötheti meg a szerződést. Közvetlenül a szerződés megkötése után megkapja az elektronikus biztosítási visszaigazolást a járművének nyilvántartásba vételéhez, így semmi sem állhat az új járművével való gyors örömtúrának útjába.

Ha biztosítót vált, a biztosítási visszaigazolást közvetlenül a regisztrációs irodának küldik. Az egyetlen dolog, amit még meg kell tennie, hogy felmondja szerződését az előző biztosítójánál. Kérésre szívesen megteszem ezt Önnek. 

Előnyök:

Akár 850 euró megtakarítás évente

Legjobb biztosítási díjak magyar támogatással

Nem kötelező érvényű és ingyenes ajánlat magyar nyelven

Gyors és egyszerű váltás

Személyes magyar kapcsolattartás káresemény esetén is

Magyar értékelők és ügyvédek

Infó: A szolgáltatóváltás

A szolgáltatóváltás egyszerű és biztonságos. Kevesebb mint öt perc alatt elkészül minden. A fogyasztóbarát alapértelmezett beállításoknak köszönhetően gyorsan megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb tarifát – és ez nem mindig a legolcsóbb tarifa kell, hogy legyen.

Németországi Áram és Gáz kalkulátor

Kérjen időpontot még ma, és mérje fel személyes megtakarítási lehetőségeit.

KAPCSOLAT

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü