Hirdetési hozzájárulás tájékoztató

A honlapunkon személyes adatok megadása nélkül tájékozódhat arról, hogy milyen termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Amennyiben ezalatt Önnek nem szándékoltan adatokat gyűjtenek, azt vagy statisztikailag anonim módon teszik, vagy erről előzetesen tájékoztatják Önt, és szükség esetén kikérik az Ön hozzájárulását.

A szolgáltatások személyre szabott igénybevételéhez általában az Ön által megadott információkra van szükség, például irányítószám, életkörülmények (házas, gyerekes, egyházi adóköteles) vagy lakáshelyzet (bérlés, saját tulajdon, négyzetméter). Ezeket az adatokat csak egy honlap-látogatás ideje alatt tároljuk.

Általánosan tájékozódhat pénzügyi és biztosítási termékekről személyes adatok megadása nélkül. A személyre szabott biztosítási díj meghatározásához természetesen szükséges adatokat is meg kell adni, például életkor, testmagasság, testsúly, szokások (dohányzó/nemdohányzó), használt járművek, megtett távolságok. A honlap-látogatás ideje alatt történt adatokat megkíméljük Önt a dupla megadástól, és újból megjelenítjük azokat.

Biztosítási ajánlatok kérése esetén

Amennyiben kötelező vagy kötelezettségmentes ajánlatot szeretne kérni biztosításra vagy pénzügyi termékre, azonosító adatokra lesz szükségük (vezetéknév, keresztnév, cím, elérhetőségek). Ezeket az adatokat együtt tároljuk más, az ajánlat árát és kockázatát érintő adatokkal (születési dátum, élet/lakáshelyzet, stb.) az Ressler Ügynökségnél.

A hirdetési hozzájárulás elfogadásával beleegyezik abba, hogy munkatársaink levelezőben, e-mailben, telefonon, WhatsApp-on, Viberen, Facebook Messengeren, TikTok-on, Instagramon, vagy más kapcsolattartó programokon keresztül felvegyék vele a kapcsolatot és a jövőben ajánlatokat küldjenek neki biztosításokról és pénzügyi termékekről.

Online biztosítást igényelni, online megkötni vagy biztosítási ajánlatot átalakítani.

Amennyiben online biztosítást igényel, vagy online köt szerződést, a fizetési tranzakció lebonyolítása céljából az Ön bankszámlaadatait, és esetleg további azonosítási célokat szolgáló jellemzőit (pl. IP-cím) is tároljuk.

Ezeket az adatokat továbbítjuk az ERGO Biztosító vállalatoknak. Az adatokat ott az igénylés adataiként tárolják, a biztosítási szerződés létrehozásához és a jövőbeli szerződéses és ügyfélkezelési feladatokhoz használják.

Ugyanígy tároljuk és dolgozzuk fel azokat az adatokat is, amelyek az általuk elfogadott és szerződéssé alakított biztosítási ajánlatokhoz tartoznak.

DATENSCHUTZ (adatvédelem)

Az összes honlapunkon begyűjtött adatra vonatkoznak az adatvédelmi tájékoztatónk. A “Hirdetési hozzájárulás elfogadása” gombra kattintással beleegyezik az adatvédelmi előírásaink elfogadásába. Adatvédelmi irányelveink linkje: https://nemetorszagibiztositas.hu/adatvedelem/

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü