Felnőttek esetén a társadalombiztosító legtöbbször semmit sem fizet. Semmi esetre sem állja a fogszabályzókat vagy alignereket, melyek Önt szebb fogakhoz segítik. Csupán különösen súlyos állkapcsi anomáliák esetén vállalják át a biztosítók a költségeket. Tehát csak olyan fogi vagy állkapcsi deformitások esetén, melyekhez fogszabályozó beavatkozások mellett szájsebészeti kezelésekre is szükség van. Ha a fogszabályozó kezelés oka egy baleset, akkor is fizetnek a betegbiztosítók.

A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy: társadalombiztosítással rendelkező felnőtteknek a fogszabályozó szakemberük számláit saját zsebből kell kifizetniük.

Tipp: Felnőttek számára az ERGO Fogászati kiegészítő biztosításokat kínál teljesen különböző igényekhez igazítva. Az ERGO Azonnali Fogszabályozó Védelmét gyermekeknek legfeljebb 17 éves korig kötheti meg. Ez addig nyújt védelmet, amíg a biztosított be nem tölti a 21. életévét.

Röviden videós formában: Egyedi védelem azonnali szolgáltatással az ERGO-tól felnőtteknek.

Felnőtteknek kínáljuk a bizonyított Azonnali Fogpótlást. Ez az azonnali védelem egyaránt fedezi a javasolt és a már megkezdett kezeléseket is. Tekintse meg a videót és győződjön meg a szolgáltatásokról


Tovabbi Információ:

https://nemetorszagibiztositas.hu/fogaszati-biztositas-online-kotes-kalkulator/

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü