fogaszati biztositas_online kalkulacio

Kiegészítő fogászati biztosítás várakozás nélküli azonnali védelemmel

Kösse meg, ameddig még nem késő.
4.6/5

4,6/5 – Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) által meghatározva. 246.162 értékelés alapján.

Meglepően drága kezelés vár Önre?

A Zahn-Ersatz-Sofort (Azonnali fogpótlás) segítségével a fogorvos számlájából való részesedését legjobb esetben 0 euróra csökkentheti. Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára.

Azonnali szolgáltatás

Még akkor is, ha már van kezelési- és költségterve.

Alacsony fogászati költségek

Legjobb esetben az ERGO 0 €-ra csökkenti a fogorvos számlájáról való részesedését.

Hiányzó fogak pótlása

A hiányzó fogak pótlása is biztosított. Fogpótlásnak minősülnek a koronák, a hidak, a protézisek és az implantátummal támogatott fogsorok.

További információk a fogászati biztosításunkról 

Példaszámítás

Költségpélda a fogpótlás kezelésének gyakorlatából

A felső állcsont és az alsó állkapocs fogpótlása híddal

 

Összes költség: 4510,88 €

– Kötelező egészségbiztosítási hozzájárulás: 2219,94 €

= Saját hozzájárulás további biztosítás nélkül: 2290,94 €

– Azonnali fogpótlás (ZEZ) tarifakedvezménye: 2219,94 EUR

= Saját hozzájárulás azonnali fogpótlási biztosítással: 71,00 €

Azonnali fogpótlás

Járt már fogorvosnál és fogpótlásra volt szükség?

A Zahn-Ersatz-Sofort (Azonnali fogpótlás) segítségével a fogorvos számlájából való részesedését
legjobb esetben 0 euróra csökkentheti. Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára.

4.6/5

4,6/5 – Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) által meghatározva.

246.162 értékelés alapján.

Kezelés előtt áll és a szerződés megkötése előtt szeretné tudni,

hogy mennyit fizetne az ERGO biztosító a számlájából?

Nem biztos benne mire van szüksége?

Hadd segítsünk.

GYIK – Ezt kérdezik az ERGO Ügyfelei

Ha nagyra értékeli az egészséges, szép fogakat, a legjobb, ha magán fogászati ​​biztosítást köt. Azért, mert egy ponton mindenkinek el kell mennie a fogorvoshoz. A törvényben előírt egészségbiztosítás pedig csak az alapellátást fizetik. Legtöbbször ezt is láthatja – sajnos. A kiegészítő fogászati ​​biztosítással jobb kezelést engedhet meg magának. Ideális esetben nem fizet egy centet sem a zsebéből ezért.

De melyik kiegészítő fogászati ​​biztosítás megfelelő az Ön számára? Ez teljes mértékben az Ön igényeitől függ. Az ERGO kiegészítő fogászati ​​biztosításának rövid áttekintése segít ennek meghatározásában.

A legfontosabb kérdés: Van-e már kezelési- és költségterve egy adott fogpótló intézkedésre? Még akkor is, ha ez a helyzet, akkor is fedezheti magát. Ha Ön jelenleg fogászati ​​kezelésre jár, vagy éppen megkezdi ezt, akkor a kiegészítő fogászati ​​biztosítás várakozás nélkül azonnal segítséget nyújt Önnek. Azért, mert az első naptól biztosítja a fogpótlást.

Nem tervezett kezelést, de fedezni szeretné magát jövőbeli kezelés esetén? Ezután több lehetősége van az ERGO-nál a megfelelő kiegészítő fogászati ​​biztosítás megtalálásához. A leggyorsabb módszer a Kiegészítő fogászati ​​biztosítás összehasonlítása oldalon található. Először fontolja meg, hogy biztosítani szeretné-e a fogak megtartását vagy a fogsorokat – vagy mindkettőt – a teljes védelem érdekében. Legyen szó profilaxisról, gyökérkezelésről vagy implantátumokról: Ön dönti el, hogy mit szeretne lefedni.

Költségvetésétől függően választhat alapvető, kényelmi vagy prémium védelem közül, akárcsak egy magán beteg a fogorvosnál. Így mindössze néhány kattintással megtalálhatja a megfelelő fogászati ​​biztosítást.

Az azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítás várakozási idő nélkül azt jelenti: Amint megkötötte a biztosítást, Ön fedezve van. És azonnal jogosult az ellátásokra. Várakozás nélkül. Ezt az egyedülálló kiegészítő fogászati ​​biztosítást azonnal megkötheti, még akkor is, ha megvan a fogorvosi kezelési- és költségterve. Még akkor is, ha a fogpótlás már elkezdődött.

Ha a kezelés nem tartott tovább 6 hónapnál, és még nem fejeződött be, akkor a következő ellátást kapja: Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza a törvényes egészségbiztosításból származó állandó támogatást – a teljes számla 100% -ig. A legjobb esetben a saját hozzájárulás 0 euró. Emellett nincsenek egészségügyi problémák és nincsenek éves korlátok.

A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás mindenki számára alkalmas, aki törvényesen biztosított. Azért, mert magánellátás nélkül, törvényesen biztosított személyként, a fogsor költségeinek nagy részét Ön fizeti, más szóval a koronákat, hidakat vagy protéziseket Ön fizeti. Az egészségbiztosító csak állandó támogatást fizet. Azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítással és várakozás nélkül nem maradnak ezek a költségek.

Sajnos a várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem alkalmas a magánbiztosítottak számára. Azért, mert egyik különlegessége, hogy megduplázza a törvényes egészségbiztosítás rögzített, állandó támogatását.

Ha a kezelés nem tartott tovább 6 hónapnál, és még nem fejeződött be, akkor a következő ellátást kapja: Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza a törvényes egészségbiztosításból származó állandó támogatást – a teljes számla 100% -ig. A legjobb esetben a saját hozzájárulás 0 euró. Emellett nincsenek egészségügyi problémák és nincsenek éves korlátok.

A legtöbb ember a legjobb ellátás ellenére sem kíméli a fogsorokat. Gyakran teljesen meglepő módon válik a beavatkozás szükségessé. Aki nem tett óvintézkedéseket, hirtelen több ezer eurós költségekkel szembesül. Pontosan ezért van értelme a kiegészítő fogászati ​​biztosításnak azonnali ellátásokkal, várakozási idő nélkül.

Ennek az olcsó kiegészítő fogászati ​​biztosításnak a nagy előnye: Akkor is megkötheti, ha a fogpótlás kezelése már javasolt. Még akkor is, ha a fogpótló kezelés akár 6 hónappal ezelőtt elkezdődött, és még nem fejeződött be, fizetnek. Azért, mert az azonnali ellátásokkal járó kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem tartalmaz semmilyen várakozási időt vagy további korlátozást az ellátásokra.

De vigyázat: Ha a fogászati ​​kezelése több mint 6 hónappal ezelőtt kezdődött, várakozási idő nélkül semmilyen ellátást nem kap a kiegészítő fogászati ​​biztosításból.

Azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítással megduplázza a fogpótlásokra vonatkozó törvényi egészségbiztosítási támogatást a fogorvos számlájának 100%-ig. Tehát lényegesen alacsonyabb pótdíja lesz a koronákra, hidakra vagy más fogpótlási intézkedésekre. A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás előnyeivel a saját hozzájárulása akár 0 euróra is csökkenthető.

Az ERGO a fogpótlással azonnali és várakozási idő nélkül előnyöket nyújt a következő fogpótlásokhoz:

 • Koronák esetében: A korona a természetes fogak vagy implantátumok protetikus bevonata fémmel, műanyaggal vagy kerámiával.
 • Hidak hiányzó fogak pótlásához (rögzített hidak)
 • Protézisek esetén: Ezek egyes fogak (részleges protézis, rész-protézis) vagy az összes fog (teljes protézis) pótlására szolgáló fogászati ​​ Leginkább műanyag alapúak, a részleges fogsorok fém alapúak is lehetnek. A pótfogak porcelánból készülhetnek. A műanyagot azonban gyakrabban használják.

 • Implantátummal támogatott fogsorok esetében: Az implantátumok kerámiából vagy titánból készült mesterséges foggyökerek, amelyeket az állcsontba ültetnek be. Koronák, hidak vagy protézisek rögzítésére szolgálnak, amelyeket ezután implantátum-támasztott fogsornak neveznek. Az implantátumok magas szintű kényelmet nyújtanak szinte természetazonos megjelenésüknek köszönhetően.

Egyébként: Még akkor is, ha már nincs minden foga, várakozás nélkül megéri Önnek a kiegészítő fogászati ​​biztosítás. A meglévő fogsor és a hiányzó fogak is biztosítottak. Ez azt jelenti: Egy hiányzó fogat pótolni kell, például egy híddal, akkor azonnal és várakozás nélkül részesül a kiegészítő fogászati ​​biztosításból.

Csak egy korlátozás van: a törvényi egészségbiztosításból származó előleggel és harmadik felektől származó visszatérítésekkel együtt az ERGO-tól megkapja a megtérítendő költségek maximumát. A fogorvosok (GOZ) és az orvosok (GOÄ) számára jelenleg érvényben lévő német díjtáblázat keretein belül az ott meghatározott maximális mértékű díjakat térítik vissza. A fogorvos számláját addig fedezik, ameddig a fogorvos a díjszabáson belül számláz.

Nem kap azonnal kiegészítő fogászati ​​biztosítási szolgálatást, várakozási idő nélkül a következő esetekben:

 • A fogak megőrzését szolgáló kezelések, például professzionális fogtisztítás, tömés (inlay és onlay), gyökérkezelés stb.
 • Fogszabályozó intézkedések
 • Több mint 6 hónappal ezelőtt elkezdődött fogászati ​​beavatkozások
 • A biztosítás megkezdése előtt befejezett fogászati ​​beavatkozások
 • Azok a díjak, amelyek nem felelnek meg a fogorvosok (GOZ) vagy az orvosok (GOÄ) vonatkozó díjtáblázatának, vagy meghaladják az ott meghatározott maximális díjakat
 • Fogászati ​​vagy orvosi intézkedések vagy fogászati ​​laboratóriumi munkák és anyagok, amelyek meghaladják az orvosilag szükséges mértéket. Ezekben az esetekben az ERGO ésszerű mértékben csökkentheti az hozzájárulásokat.
 • Az orvosi kezelés vagy egyéb szolgáltatások költségei, amelyek észrevehetően aránytalanok a nyújtott szolgáltatásokhoz képest
 • Megegyezett számlák, amelyek meghaladják a fogorvosok (GOZ) vagy az orvosok (GOÄ) díjtáblázatát
 • Funkcionális elemzés és funkcionális terápiás szolgáltatások
 • Biztosítási események szándék alapján, beleértve azok következményeit is

Sok kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem fizet azonnal. Gyakran több hónapot kell várnia, mire jogosult a költségekre. És akkor is vannak maximális összegek, amelyek évről évre nőnek. Az ERGO-nál az alábbiak érvényesek: A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosításnak nincsenek ellátási korlátozásai. Ez azt jelenti, hogy azonnal korlátlan ellátásban részesül a megbeszélt fogpótlásért. Várakozás nélkül. Még akkor is, ha a kezelést már ajánlották vagy megkezdték. És anélkül, hogy az első években a biztosítási összeget megdöbbentené, mint más tarifáknál szokás.

Egy másik akadály: A biztosító költségeinek csökkentése érdekében számos kiegészítő fogászati ​​biztosítási kötvény várakozás nélkül tartalmaz egészségügyi kérdéseket. De az ERGO várakozás nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosításával semmilyen egészségügyi kérdésre nem kell válaszolnia. Lehet, hogy még kezelés alatt is áll. Az egyetlen fontos dolog, hogy a fogászati ​​kezelés még nem ért véget a szerződés megkötésekor.

Figyelem: Az ERGO azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosításának minimális szerződéses időtartama 24 hónap. Ezen minimális szerződéses időszak után minden naptári hónap végén felmondhatja a biztosítást.

A legjobb várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás a tesztben és az összehasonlításban: Az ERGO-nál az ellátásokat azonnal fedezik

Következtetés levonása

Fogpótlásra van szüksége? Ha várakozás nélkül keresi a legjobb kiegészítő fogászati ​​biztosítást az ERGO-nál, az eset egyértelmű: Az azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítás az egyetlen, és ezért automatikusan a legjobb, várakozás nélkül garantált fogászati ​​biztosítás. Azért, mert csak ezzel a tarifával van joga arra, hogy az ERGO fizessen a biztosítás kezdetétől.

Azonban nem kell elzárkóznia a különböző szolgáltatók kiegészítő fogászati ​​biztosításainak összehasonlításától: az ERGO várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás abszolút kivétel ebben az összehasonlításban. Számos úgynevezett kiegészítő fogászati ​​biztosítás rendszeresen, várakozás nélkül, nagyon jól teljesít a teszten. De a tesztek azt is mutatják, hogy általában már nem tudja magát biztosítani, ha folyamatos fogászati ​​kezelést végez. Az ERGO-nál azonban be tudja magát biztosítani.

Tehát, ha már kezelést kap, és szeretne biztosítást kötni a magas költségek ellen, akkor az eset egyértelmű: A kiegészítő azonnali fogászati ​​biztosítás és várakozás nélkül a legjobb kiegészítő fogászati ​​biztosítás az Ön számára.

Nem számít Önnek, hogy a fogászati biztosítása azonnal fizet? Ha más szempontokat értékel, keresse meg a kiegészítő fogászati ​​biztosítás összehasonlítását. Ott kombinálhatja a számára fontos szolgáltatásokat. Vagy választhat az ERGO és a DKV kiegészítő fogászati ​​biztosításai közül. Így megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb kiegészítő fogászati ​​biztosítást – várakozási idővel vagy anélkül, akárcsak szeretné.

A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás költségei az életkortól függenek: Ezt a védelmet havi 22.40 € -tól kapja. A 20 éven felüliek havonta 33,90 eurót fizetnek. Így az azonnali fogászati ​​biztosítás talán nem a legolcsóbb fogászati ​​biztosítás. De azonnal véd a fogorvosnál jelentkező magas költségek ellen. Az ERGO kiegészítő fogászati ​​biztosításával a következőket kapja:

 • Nincs várakozási idő
 • Nincs szakaszos biztosítási összeg (“Zahnstaffel – fogászatai szakaszos biztosítási összeg”)
 • Nincs teljesítménykorlátozás

Ez azt jelenti: A maximális biztosítási összeget kizárólag a törvényes egészségbiztosításból származó támogatás korlátozza. Ez nem lehet magasabb, mint ez az úgynevezett rögzített állandó juttatás: Éppen annyit kap az ERGO-tól, mint az egészségbiztosítótól. Azonban legfeljebb a visszatérítendő kiadások értékéig. A legjobb esetben ez a teljes fogászati ​​számlát fedezi. A kiegészítő fogászati ​​biztosítással 0 eurós költséget fizet a fogpótlásra várakozás nélkül.

Ha azonnal és várakozás nélkül fel szeretné mondani a kiegészítő fogászati ​​biztosítást – nem probléma. Csak figyeljen a szerződés minimális időtartamára, a 24 hónapra. Ezután minden hónap végén felmondhatja a biztosítást.

Ennyit takaríthat meg – Költségszámolás a gyakorlatból

 

Fogpótlás

Fogpótlás

Fogpótlás

Hidak a felső és az alsó állkapocsban

Összes költség: 4611,21

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 2688,58 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 1922,63

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 0,00

Implantátum

Összes költség: 2949,19

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 797,47 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 2151,72

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 1354,25

Híd és teleszkóp-protézis

Összes költség: 7887,28

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 4707,89 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 3179,39

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 0,00

 

 

4 lépésben visszakaphatja a mosolyát:

 1. Fogászati biztosítás kiválasztása
 2. Várakozási idő nélküli biztosítás megkötése
 3. Fogászati beavatkozás
 4. Legtöbb 100%-os visszatérítés

Tarifakalkulátor:

Ha az Ön törvényes egészségbiztosítója támogatást fizet, az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza azt a teljes számla 100%-ig. Még az olyan külföldi kezelések esetében is, amelyeket az egészségbiztosító társaság támogat.

Még akkor is, ha a kezelési- és költségtervet már elkészítették. Még a hiányzó fogak is biztosítottak.

A személyes adatok feldolgozása során a Németországi Biztosítások betartják az EU általános adatvédelmi rendeletének előírásait. Részletes információkat az adatvédelmi oldalunkon talál. Ha ajánlatot kér, megkapja az információkat a szerződés dokumentumaiban.

60 napos lemondási garancia

A szerződéstől a törvény által előírtnál jóval hosszabb ideig – a szerződési dokumentumok kézhezvételét követő 60 napig – elállhat.

Szolgáltatásunk

Csak a törvény által biztosítottaknak

Azonnali fogpótlás (ZEZ)

Szolgáltatások

Ha a biztosítási esemény bekövetkezik, az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megtéríti az ellátást ugyanolyan összegben, mint a diagnózishoz kapcsolódó rögzített támogatásokat, amelyeket a törvényi egészségbiztosítás megtérít. Az ellátások összegének kiszámításakor figyelembe vesznek minden bónuszt vagy nehezített ellátást (fogászati ​​és fogtechnikai szolgáltatások). Az ERGO a következőket biztosítja:

 • Koronák
 • Hidak
 • Protézisek
 • Implantátummal támogatott fogsor

A törvényes egészségbiztosítás előlegével és a harmadik felek költségtérítésével együtt a megtérítendő költségek maximumát megkapja a fogsor biztosítással együtt.

A biztosítási fedezet tárgya

A biztosítási fedezet a biztosítási kötvényben szereplő biztosítás megkezdésével kezdődik.

Kiterjesztett biztosítási fedezet vonatkozik azokra a fogászati ​​beavatkozásokra, amelyeket a biztosítás kezdete előtt 6 hónapon belül kezdtek el, és amelyek a biztosítás kezdetén még folyamatban vannak.

Ezek tartalmazzák a következőket:

 • Koronák
 • Hidak
 • Protézisek
 • Implantátummal támogatott fogsor
 • A javítás

A laboratóriumi munka és a szükséges anyagok

Várakozási idő

Nincs

Nincs biztosítási fedezet a következőkre:

 • Több mint 6 hónappal azelőtt elkezdett fogászati ​​beavatkozások
 • A biztosítás megkezdése előtt befejezett fogászati ​​beavatkozások
 • A díjak olyan részei, amelyek nincs előírva a fogorvosokra (GOZ) vagy az orvosokra (GOÄ) vonatkozó díjtáblázat rendelkezéseiben, vagy meghaladják az ott meghatározott maximális díjakat
 • Fogászati ​​vagy orvosi beavatkozások vagy fogászati ​​laboratóriumi munkák és anyagok, amelyek meghaladják az orvosilag szükséges mérté Ezekben az esetekben az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) ésszerű összegig csökkentheti hozzájárulását
 • Az orvosi kezelés vagy egyéb szolgáltatások költségei, amelyek észrevehetően aránytalanok a nyújtott szolgáltatásokhoz képest
 • Fogorvosok (GOZ) vagy orvosok (GOÄ) díjtáblázatán túllépő egyeztetett számlák
 • Funkcionális elemzés és funkcionális terápiás szolgáltatások

Biztosítási események szándék alapján, beleértve azok következményeit is

A szerződés minimális időtartama

24 hónap – a minimális szerződéses időszak lejárta után minden naptári hónap végén felmondhatja a fogpótlás biztosítását.

Hatályos

Világszerte

Megjegyzés

Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára

Az ERGO ajánlatai csak azokra vonatkoznak, akiknek állandó lakóhelyük Németországban van és banki adataik Németországban vannak.

Kérdése van?

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Több mint 13 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

kevinarc

Kevin Ressler

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 13 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü