Vállalati biztosítások Németországban

Vállalati biztosítások Németországban – MI VAGYUNK AZ ÖN SZAKEMBEREI

Vállalkozóként sok biztosítással és elővigyázattal kapcsolatos témát kell szem előtt tartson, és az iparágtól függően a további specifikus kockázatokat is figyelembe kell vennie. Annak érdekében, hogy a bebiztosított kockázatok továbbra is áttekinthetőek maradjanak, Kevin Ressler az ERGO Biztosítással együtt egy egyedi biztosításokból és előnyös biztosítási kombinációból álló átfogó programot nyújt Önnek.

Biztosítsa be célirányosan a legnagyobb vállalati kockázatokat

Természetesen nem arról van szó – még nagyobb vállalatok esetében sem – , hogy mindent bebiztosítson. Azokat a kockázatokat kell megakadályoznia, amelyek különösen költségesek lehetnek vagy akár veszélyeztethetik az üzlete létezését.

*A vállalata által okozott személyi és tárgyi károkat, és az ebből eredő vagyoni károkat az ERGO vállalati felelősségbiztosítással tudja lefedni

A szolgáltatók és a szakmai tanácsadók, mint például a jogászok, a könyvelők, a vagyonkezelők és a vállalati tanácsadók, az egyszerű vagyoni károk ellen is bebiztosíthatják magukat az ERGO vagyoni károkat lefedő felelősségbiztosításával.

A magas tárgyi károk ellen az ERGO vállalati tartalmi biztosítása ajánlott. Teljes körű védelmet nyújt, beleértve a betöréseket, a tűz, az üzemi víz által okozott károkat, a lopás, a sztrájk, a vandalizmus és a természeti események által okozott károkat.

Biztosítások minden esetre

▪ Minél többet fektet be a technológiába, annál nagyobb a drága káresetek kockázata. Az ERGO Biztosítások által nyújtott megfelelő műszaki biztosítással lefedheti a gépek, berendezések és felszerelések váratlan anyagi kárait.

▪ A vállalati rendszereket ért hacker támadás messzemenő következményekkel jár. Az adatmentési és a szoftver újratelepítési költségek mellett a céget nyereségi veszteség is veszélyeztetheti az üzemszünet miatt. Biztosítsa be a céges vagyonát a digitális kockázatok ellen.

▪ Akár egyes járművekre – amelyeket magán vagy üzleti célra használnak – vagy a teljes járműállományra: A gépkocsi biztosítás egyesíti az előnyös biztosítást az átfogó szolgáltatásokkal. Ha cége sok áruszállítást végez, akkor szakembereink olyan árufuvarozási biztosítást ajánlanak, amelyek átfogó nemzeti, európai és nemzetközi biztosítást nyújtanak mindenféle árunak.

▪ A törvénykezési joga sok időbe és pénzbe kerülhet. A vállalati jogvédelmi biztosítással átfogó költségvédelmet kínálunk, amely magába foglalja az összes jelentős területet, beleértve a magán-tulajdoni jogvédelmet is.

▪ Tapasztalt vállalati biztosítóként az ERGO Biztosító különösen a kis- és közepes méretű cégeknek széleskörű finanszírozási lehetőségeket, betétbiztosításokat (garancia), illetve a javak hitelbiztosítását (biztosítás követelés elmaradása ellen) nyújtja. A saját alkalmazottak által okozott anyagi károk elleni biztosítást a vállalati felelősségbiztosítással lehet lefedni.