Németországi Biztosítások

Kevin Ressler Biztosítási csoport.

Biztosítás kötés és tanácsadás Magyar nyelven.

Rólunk

Pár szóban rólam és az ERGO Biztosítóról

Kevin Ressler vagyok, Magyar szülők gyermekeként Németországban születtem. Managementet tanultam és abban mindig biztos voltam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. A biztosítási szakma nálunk családi vonatkozású, Édesapám is az Ergo biztosító ügynöke volt. Én magam immáron 13 éve dolgozom a cégnél önállóan, certifikáltan. Magyarul, Angolul és Németül tudok biztosítási kérdésekben a Kedves Ügyfeleknek segítséget nyújtani. 

Az Ergo Biztosítási Csoport egy nemzetközi biztosító, melynek székhelye Düsseldorfban található. 

Az Ergo része a müncheni viszont-biztosító társaságnak (Munich Re), az egyik vezető viszont-biztosító a világon.

A biztosítási díjak tényleges bevétele alapján, mely több mint 18 milliárd euróra rúg, az Ergo Csoport 2015-ban egyike volt a legnagyobb biztosító cégeknek Németországban. 

Kevin Ressler segítségével tanácsokat ad különböző vállalatoknak, intézményeknek, ipari vállalatoknak és magánszemélyeknek valamennyi technikai biztosítás ügyben.

Rólunk mondták Ügyfeleink

4.9 /5
4.9/5

több mint 600 vélemény alapján, Vevőink 98% a elégedett.

Biztosításaink

Német gépjármű biztosítás akár Magyar bónusz beszámítással is!

Állítsa össze a gépjármű biztosítását a saját vágyai és igényei szerint!Így a lehető legkülönbözőbb helyzetekre van pénzügyileg bebiztosítva és a jármű értékes támogatását élvezi. Káresetben számíthat a mi gyors, egyszerű káreseti szervizünkre.

Német gépjármű biztosítás akár Magyar bónusz beszámítással is!

Állítsa össze a gépjármű biztosítását a saját vágyai és igényei szerint!

Így a lehető legkülönbözőbb helyzetekre van pénzügyileg bebiztosítva és a jármű értékes támogatását élvezi. Káresetben számíthat a mi gyors, egyszerű káreseti szervizünkre.

Online Biztosítás Kalkulátor és Kötés

Pár másodpercen belül megtudhatja mennyire olcsó egy jogvédelem, egy felelősség, vagy egy fogászati biztosítás Németországban

Finanszírozás Németországban

Kölcsönt szeretne felvenni egy gépkocsira, lakásra vagy egyébre?

Jogvédelem biztosítás

Felelősségbiztosítás

Balesetbiztosítás

ERGO biztosítási csomag Németországban

Kössön biztosítást arra, ami Önnek a legfontosabb – rugalmasan és a célnak megfelelően. Most állt munkába, vagy néhányszor előléptették már? Egyedülálló, vagy van családja? Most szüksége van egy olyan biztosításra amely passzol az életviteléhez. 

Ajánljuk az ERGO Packet Plusz csomagot, amely tartalmazza a legfontosabb biztosításokat baleset, jogvédelem és magán felelősségbiztosítási kötelezettség esetén.

Elérhetőségeink

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü