A kockázatbiztosítás, mint például a munkaképtelenségi biztosítás vagy az életbiztosítás célja, hogy bizonyos embereket megvédjen a balesetek vagy a halál esetleges következményeit okozó pénzügyi kockázatoktól. A kockázati életbiztosítás pusztán a halál esetén nyújt védelmet, és nem szolgál tőkebiztosításként, tőkeképzésként vagy öregségi ellátásként. Ez azt jelenti, hogy a kockázati életbiztosítás csak a biztosított halála esetén fizet.

A kockázati életbiztosítás különféle formában köthető. Az érdekelt feleknek tehát tisztában kell lenniük azzal a céllal, amelyre a biztosítást kötik, és azzal, hogy kinek kellene részesülnie a biztosításban. Bárki, aki részesedési joggal rendelkezik a biztosítási kötvénynek megfelelően, az jogosult a biztosítási összegre a biztosítási esetekben vagy halálesetben

A kötvénytulajdonos regisztrálhatja azt a kedvezményezettet, akit szeretne és aki részedési jogot kap. A kedvezményezettek száma néha korlátozott.

Számolja ki az életbiztosítást kötelezettség nélkül és ingyenesen:
A kockázati életbiztosítás olcsó megoldása, hogy megvédjük a túlélőket, akik anyagilag függtek az elhunytól az egzisztenciális kockázatokkal szemben. A kockázati életbiztosítás kalkulátorunk segítségével megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást.

Kalkulátor:

Könnyen kiszámíthatja a biztosítást és bejelentheti a károkat az APPLIKÁCIÓNK segítségével: 

https://nemet-biztositas.appyourself.net/#/module/5653227

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü