Online autó és motorkerékpár regisztráció Németországban magyar nyelven

Járműregisztráció kényelmesen az Ön otthonából

Német jármű regisztráció Németországban – Online

Legyen szó új regisztrációról, újra regisztrációról, tulajdonosváltásról vagy átiratásról: Az ERGO segítségével könnyedén elvégezheti autójának online regisztrációját vagy átiratását.

Németországban az autótulajdonosoknak több lehetőségük van járművük regisztrációjára vagy átiratására. A legismertebb mód valószínűleg az, hogy elmennek a regisztrációs hivatalba. Ez azonban gyakran hosszú várakozási idővel jár. Berlinben, Hamburgban, Kölnben és Münchenben időnként két-három hétig is eltarthat, amíg időpontot lehet foglalni. Vidéki területeken pedig akár több mint 30 kilométerre is lehet a legközelebbi regisztrációs hivatal. Összességében: egy olyan rendszer, amelyben van lehetőség a fejlődésre.

Túl messze van a regisztrációs hivatal? Túl hosszú az időpontfoglalás? Vagy egyszerűen nem egyeztethető össze a munkaidővel? Akkor az online regisztrációs szolgáltatás egy gyors, egyszerű és kényelmes alternatíva, amelyet egész Németországban igénybe vehet.

Az online regisztráció előnyei Németországban:

Hogyan működik az online regisztráció a Német Biztosításoknál?

Gyorsan, egyszerűen és kényelmesen otthonról.

Nyissa meg az online regisztrációs szolgáltatást, és néhány perc alatt lépésről lépésre végigvezetik a folyamaton. Még nem minden lépés végezhető el online: néhány dokumentumot postán kell beküldeni, de ehhez is egyszerűsített folyamatot talál. Sikeres regisztráció után minden dokumentumot és a rendszámtáblákat visszakapja.

Online Kfz-regisztráció lépésről lépésre:

Válassza ki a regisztrációs szolgáltatást ‒ legyen szó új regisztrációról, tulajdonosváltásról vagy átiratásról – mindent elintézhet az online szolgáltatáson keresztül.

Adja meg személyes adatait – neve, címe, telefonszáma és e-mail címe.

Ha szeretné ‒ válassza ki az egyedi rendszámtáblát ‒ lefoglalhatja és elkészíttetheti az egyedi rendszámtáblát. Ha szüksége van finompor matrica is, azt is szívesen biztosítjuk.

Készítse elő a dokumentumait a beküldéshez ‒ Biztosítási igazolás, személyi igazolvány másolata, regisztrációs igazolás, forgalmi engedély stb. Itt többet is megtudhat.

Egyeztessen időpontot a dokumentumai átvételére a DHL Express-el ‒ ez a szolgáltatás ingyenes és biztosított.

Fizessen online – kényelmesen és biztonságosan Paypallal, hitel- vagy bankkártyával.

Innen a szolgáltató partnerünk, a Kroschke veszi át ‒ amint a dokumentumokat átadták a DHL-nek, e-mailben értesítést kap a regisztráció aktuális állapotáról. Néhány nap múlva megkapja a rendszámtáblákat és a dokumentumokat. Mostantól hivatalosan is használhatja az autóját. Jó utat!

Milyen dokumentumokra van szükség az online Kfz-regisztrációhoz?

Az autó online regisztrálásához néhány dokumentumra van szükség ‒ részben eredetiekre, részben másolatokra. Elsősorban az autó és az autótulajdonos azonosítása a cél.

Mennyibe kerül az online autóregisztráció?

A pontos költségek egyebek mellett attól függnek, hogy online akar-e regisztrálni vagy újraregisztrálni egy autót, le kíván-e foglalni egy tetszőleges rendszámot és szükség van-e részecskematricára.

Esetleg ez is érdekelheti:

Gépjárműbiztosítás Németországban

Állítsa össze a gépjármű biztosítását a saját vágyai és igényei szerint!

Akár havi 16,50 €-tól

Nem biztos benne, hogy mire van szüksége?

Akkor hadd segítsünk.

Írjon üzenetet.

Időpont telefonos tájékoztatásra.

Whatsapp hírlevél és üzenet.

GYIK – Gyakran ismételt kérdések az online járműregisztrációval kapcsolatban

A legfontosabb kérdések és válaszok egy helyen.

A szerződéses partnerük a Christoph Kroschkle GmbH. A szerződés akkor jön létre, amikor megkapják a Christoph Kroschkle GmbH visszaigazoló e-mailjét. A Christoph Kroschkle GmbH Általános Szerződési Feltételeit itt találja. A Christoph Kroschke GmbH az Ön kapcsolattartója minden ügyintézéssel kapcsolatos kérdésben. A Christoph Kroschke GmbH telefonon vagy e-mailen keresztül is elérhető:

+49 4102 804 3671

Zulassungsservice-ergo@kroschke.de

Az online regisztrációt a minősített szolgáltató partner, a Christoph Kroschkle GmbH végzi. Magas minőségi szabványokat tartanak be. Dokumentumaik, információik és érzékeny adataik biztonságban vannak.

Néhány kattintással pillanatok alatt elérheti a kívánt úti célt. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt szolgáltatást, és megad néhány adatot. Így megspórolhatja a hatóságokkal való ügyintézést, a várakozási időt, az időpontegyeztetést, az időveszteséget stb.

Amint befejezte az online folyamatot, megrendelése és adatai elküldésre kerülnek a Christoph Kroschkle GmbH részére. Ezután kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a következő lépéseket. Miután a DHL átvette az Ön dokumentumait, néhány nap múlva megkapja a forgalmi engedélyt és a rendszámtáblákat. A pontos időkeret az adott régiótól függ.

Miután a DHL elküldte vagy begyűjtötte a dokumentumokat, néhány napot vesz igénybe, mire megkapja a forgalmi engedélyeket.

Nem, csak akkor indulhat útnak autójával, ha megkapta a rendszámtáblát és a matricákat.

Sajnos a digitális szolgáltatáson keresztül egyelőre nem lehetséges a nyilvántartásból való törlés. Kérjük, ezzel kapcsolatban forduljon a helyi forgalmi szolgálathoz.

Igen, az Ön által választott rendszámtáblát is lefoglalhatja. Az online rendeléskor egyszerűen válassza a „Szeretnék rendszámtáblát foglalni” lehetőséget, majd jegyezze meg a visszaigazoló e-mailben szereplő információkat.

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü