Ön soha nem kerül konfliktushelyzetbe? Sajnos előfordulhat, hogy akaratán kívül vitába keveredik. Mindegy, hogy a szomszéd, egy baleset, egy nyaralás, amely rosszul sült el vagy a munkahelyi környezet váltja ki a konfliktust- egyre gyakrabban kerülnek a vitázó felek a bíróságra.

Íme, egy kis ízelítő a statisztikákból:

– Évente 12 millió német kerül bíróságra.

– Minden ötödik németországi lakos érintett egy szomszéddal való vitában.

– A balesetek miatti peres ügyek száma egyre nő.

– Kb. egymillió ügyet vizsgálnak évente a munkaügyi bíróságon.

Egy vitás ügy esetében előnyös, ha rendelkezik jogvédelmi biztosítással, ugyanis:

Mi segítünk Önnek, hogy kivívja igazát!

Korlátlanul fölvállaljuk egy peres ügy költségeit- egy megbeszélt önrész kivételével- az alábbiak tekintetében:

Amennyiben a helyzet megköveteli, fölvállaljuk az ellenzék költségeit is.

Jogi szolgáltatás A-tól Z-ig

Egy jogi összetűzés általában derült égből villámcsapásként érkezik az életébe. Az ERGO jogvédelmi biztosító megvédi Önt egy pereskedés anyagi költségeinek veszélyeitől. Ugyanakkor személyesen is a rendelkezésére állunk, ha igénye van rá. Ugyanis jogi ügyekben a gyors és hatékony segítség elengedhetetlenül fontos.

Felmondtak a munkahelyén? Nem tud kiegyezni a másik féllel egy baleset miatt? Vagy éppen más jellegű jogi problémái vannak? Az ERGO jogvédelmi biztosítással gyors és hatékony segítséget kap szakembereink segítségével. Jogvédelmi kérdésekben elkíséri Önt az ERGO, és mintegy 1000 jogi szakemberével a rendelkezésére áll a tájékozódásban. Ha egy nehéz jogi ügybe keveredett, forduljon rögtön az ERGO-hoz. Szolgáltatásainkkal sürgős esetekben is rendelkezésére állunk éjjel-nappal.

Elsősegély jogvédelem ügyben

A költségek felvállalásának megvizsgálása és esélyfölmérés a sikerre gyorsan és hatékonyan. Mintegy 1000 jogászunk segítségével fölmérjük jogvédelmi biztosításának terjedelmét, felbecsüljük esélyeit a sikerre, és megbeszéljük Önnel a további lépéseket.

Igény szerint kiközvetítjük Önt a megfelelő ügyvédhez egy telefonos tanácsadásra, ajánlunk Önnek egy a környéken megtalálható hivatalt, vagy keresünk Önnek egy közvetítőt.

Ügyvédajánlás

Szeretne személyesen egy ügyvéddel konzultálni? Kérésre helyben egyeztetünk Önnek találkozót egy tapasztalt szakügyvéddel átfogó hálózatunkból. Ezek a gondosan kiválasztott szakemberek részletes útbaigazítást adnak Önnek, és átveszik az ügyét. Időpontot a megnevezett hivatalokkal rendszerint várakozási idő nélkül kap.

Alternatív megoldásként fordulhat egy már az Ön által ismert szervhez, hiszen szabadon megválaszthatja ügyvédjét.

Telefonos jogi tanácsadás

Segítségnyújtás önrész nélkül

Olyan kérdése van, amelyet egy ügyvéd telefonon keresztül is meg tud válaszolni? Az ERGO készséggel közvetít Önnek egy szakképzett ügyvédi irodát telefonos tanácsadásra. Sok esetben ez a lehetőség nagy segítség egy időigényes személyes konzultáció helyett. Telefonos tanácsadás esetén nincs önrész.

Sürgős jogi esetekben, mint egy éjszakai baleset, rendelkezésére áll egy ügyvéd a jogi elsősegélyvonalon telefonos tanácsadásra éjjel-nappal. Ezt a szolgáltatást a 24-Stunden-Anwalts-Notruf appon vagy az ERGO-n keresztül érheti el telefonon.

Közvetítés

Kiegyezés vita helyett

Bizonyos esetekben felkínáljuk Önnek a közbenjárást egy közvetítői eljárásban, amelyben egy önkéntes közvetítő föloldja a konfliktust Ön és a másik fél között. Így anélkül, hogy ügyvédet fogadnának, rendezhetik vitás ügyeiket. Közvetítés esetén nincs önrész.

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü