1, Azonnali telefonos jogi tanácsadás

Van egy jogi problémája, és azt szeretné tudni, mit tehet most? Az igény esetén a jogvédelmi szolgáltatás szívesen ajánl Önnek egy ügyvédet, akivel telefonon megbeszélheti a problémáját. Vagy előzetesen szeretné telefonon tisztázni a jogi helyzetet egy probléma esetén? Ebben az esetben is felhívhatja a jogvédelmi
szolgáltatást, és igény esetén megkapja az ügyvéd ajánlását.

2, Nem peres vitarendezés (mediáció)

Néhány jogi ügyben a peren kívüli vitarendezés a konfliktuskezelők
révén a jobb és gyorsabb út a jogi dzsungelben. A jogvédelmi szolgáltatás szakmai mediátorokat ajánl Önnek.

3, Ügyvédi ajánlás igény szerint

A több mint 400 000 jogvédelmi ügy tapasztalata alapján évente ismerjük a megfelelő ügyvédet minden jogi probléma esetén. Tehát a jogvédelmi szolgáltatás igény esetén ajánlhat Önnek egy kompetens ügyvédet.

4, Pénzügyi biztosítás

Egy jogi vita gyorsan magas költségekkel járhat. Az ügyvéd díjain kívül, egy jogvédelem nélkül még a bírósági, szakértői és tanúi költségeket is Önnek kell viselnie. De egy jogvédelemmel megvédi magát a nagy pénzügyi terhektől. Így teljes mértékben foglalkozhat jogos ügyével.

5, Azonnali jogvédelem a várakozási idő elhagyásával a váltóknak

Teljes védelem várakozási idő nélkül: Ha előző biztosítása van, akkor egy időben folytatott szerződés esetén lemondunk a három hónapos várakozási időről. Ez vonatkozik a kiegészítő kockázatokra is.

6, Sérült vagy áldozatként történő biztosítás

A felelősségbiztosítás segít, ha Ön okoz kárt másoknak. Legyen az egy karcolás a szomszéd autóján vagy egy kiborított kölcsönzött kamera. De mi a helyzet fordított esetben? Ha az autóját elütik, és az okozó megtagadja a fizetést? Vagy ha sem a kárt, sem a per költségeit nem tudja fedezni az okozó?

További kérdések esetén szívesen segítünk
Kevin Ressler
biztosítási szakértő
Németországi Biztosítások
Otto Hahn St. 2185435 Erding
Németország
Mobil: +49 (0) 151 22656507
Telefon: +49 (0) 8122 2285225

E-mail: Kevin.Ressler@ergo.de
Web:  nemetorszagibiztositas.hu

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü