Az autóbiztosítás költsége több tényezőtől függ: egyrészt az autó típusától és a motortól – egy kis autó általában kevesebbe kerül, mint egy felső kategóriás modell. Másrészt a gépjármű és a járművezető életkora, a kármentességi osztály, a biztosítási fedezet terjedelme (kötelező felelősségbiztosítás, részleges vagy teljes körű casco), az önrész nagysága és még sok más lehet releváns a hozzájárulás összege szempontjából.

Tipp: Rendszeresen ellenőrizze biztosítási kötvényét, mert bizonyos változások befolyásolhatják a biztosítási díjat. Például egy garázs bérlése, ahol a jármű biztonságosan parkol az éjszaka folyamán, olcsóbb díjakat eredményezhet.

Azon gondolkodik, hogy miként takaríthat meg költségeket a jövőben? Lehet, hogy a jelenlegi gépjármű-biztosítási kötvénye még mindig kínál egy kis megtakarítási lehetőséget. Számítsa ki kedvező tarifáját most online díjkalkulátorunkkal

és váltson az ERGO biztosítóra (Német Biztosítás Csoport) –Németország egyik legnagyobb gépjármű-biztosítójára! Kérdése van árainkkal kapcsolatban, vagy szeretne egy személyre szóló ajánlatot? Akkor e-mailben érhet el minket.

Kevin Ressler

biztosítási szakértő

Otto-Hahn-Str. 21
85435 Erding
Németország

Mobil: +49 (0) 151 22656507
Telefon: +49 (0) 8122 2285225
E-mail: Kevin.Ressler@ergo.de
Web: nemetorszagibiztositas.hu

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü