Egy gépjármű biztosítás esetében nemcsak a pénz játszik döntő szerepet, hanem a biztosítás szolgáltatásai is. A Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2017-ben 2,5 millió közúti baleset történt Németországban. Egy baleset pedig mindig költségekkel jár. Ezért fontos, hogy a biztosító jó minőségű kárelhárítási szolgáltatást nyújtson, és a károkat gyorsan és hatékonyan orvosolja.

Elérhetősééjjel-nappal

Baleset esetén életbevágó az azonnali segítség- hajnali három órakor is. Ezért Bärnhof ajánlására olyan biztosítót válasszon, amely mindig a rendelkezésére áll. A legjobb, ha egy személyesen megszólítható kapcsolattartó elérhető az Ön számára a nap minden szakaszában, aki rögtön megkezdi a kárelhárítási folyamatot. Számos olyan biztosító, mint az ERGO Versicherung, gyors telefonos segítséget és problémáinak hatékony megoldását kínálja az Ön számára.

Azonnali segítségnyújtás okostelefonon keresztül

Divatba jött az okostelefonokra feltöltött appok használata, azonban nem mindegyik program használata ajánlott. A mobiltelefonos segítségnyújtásnak valóban hatékonynak kellene lennie. Ezért azok az applikációk, amelyek néhány lépésben tájékoztatnak a balesetről, információt nyújtanak a baleseti helyszínen történő helyes magatartásról, és minden fontos nemzetközi segélyhívószámról tájékoztatnak, jelentős mértékben hasznosak lehetnek. Aki nem tudja, mitévő legyen egy baleset után, igénybe veheti a telefonos segítséget. Az ERGO Versicherung még ezután is segítséget nyújt: kérésre tájékoztatjuk ügyfeleinket a kárelhárítási folyamat aktuális állásáról.

Kárszabályozás garanciával

Sok biztosító gyors és bürokráciamentes kárelhárítást ígér. Azonban az ügyfelek akkor mehetnek a legbiztosabbra, ha a garantált szolgáltatást választják. Némely biztosító a balesetek kárelhárításának meghatározott időszakban való lebonyolítását ígéri. Az ERGO Versicherung például garantáltan 7 napon belül orvosolja problémáit.

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü