Utas baleseti biztosítás – Az utas baleseti biztosítás fedezi a költségeket, ha az egyik utas megsérül vagy meghal. Az ilyen károkat vagy a balesetet okozó személy gépjármű-felelősségbiztosítása, vagy a baleset megtörténtekor a saját jármű-felelősségbiztosítása fedezi. A utas baleseti biztosítás csak akkor érvényes, ha baleset után a balesetet okozó személy nem fedezi a károkat, például a sofőr elmenekülése miatt. Ilyen esetekben a közlekedési áldozatok segélye is segít.

Gépjárművezető baleseti biztosítás – magába foglalja a járművezetők biztosításához hasonló előnyöket. Az, hogy mennyi pénzt kap egy baleset után, a választott fedezet mértékétől és a lehetséges fogyatékosság mértékétől függ, nem a tényleges károktól. Ha biztos szeretne lenni abban, hogy autóbaleset esetén teljes mértékben fedezett, akkor meg kell kötnie a járművezetőre vonatkozó biztosítást. A magán baleseti biztosítás jobb védelmet nyújt a balesetek ellen, nem csak az autónak. Azonban ez nem mindenki számára megfelelő.

Szabad műhelyválasztás – Megtérül, ha a biztosító társaság meghatározza a műhelyt – akkor a biztosítási díj alacsonyabb. A továbbra is érvényes gyártói garanciával vagy lízinggel rendelkező járművek tulajdonosainak feltétlenül figyelniük kell a műhely szabad választására.

Itt számolhatja ki autóbiztosítását magyarul:

Tovabbi információ

Elérhetőségek

Kevin Ressler
Otto-Hahn-Str. 21
85435 Erding

Telefon: 08122/2285225
Fax: 08122/2285233

Mobil: 00 49 151 22656507
eMail: kevin.ressler@ergo.de

web: www.nemetorszagibiztositas.hu

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü