Ügyvédre van szüksége?

Bizalommal fordulhat hozzám.

Kanzlei Freilassing
Hauptsitz
Industriestraße 5
83395 Freilassing
T +49 (0)8654. 49 39-0
F +49 (0)8654. 49 39-29
 
Kanzlei Passau
Zweigstelle
Dr.-Ernst-Derra-Straße 4
94036 Passau
T +49 (0)851. 98 85 96-0
F +49 (0)851. 98 85 96-10

Andreas Toth

Ügyvéd

Szakterületek / tevékenységi terület:

– általános polgári jog
– kereskedelmi és társasági jog
– szerződési jog
– csődeljárási jog
– közlekedési jog
– munkaügyi jog
– bérleti jog
– bűnügyi jog

Az általános polgári jog területén az adásvételi jog, a szerződési jog, a szavatossági jog és a kártérítési jog területén a peren kívüli és eljárási igényérvényesítés, valamint a követelések védelme Andreas Tóth ügyvéd alapvető kompetenciái közé tartozik. Országosan képviseli az ügyfeleket minden rendes joghatósági és bíróságon kívüli eljárásban.

Munkája másik fókusza az ügyfelek képviselete/tanácsadása minden kereskedelmi és társasági jogi kérdésben és vitában. Ide tartozik különösen a társaságok és vezetők folyamatos tanácsadása a vállalkozási tevékenységgel kapcsolatos minden kérdésben, valamint a szerződések összeállítása és előkészítése kereskedelmi és társasági jogi vonatkozásban.

Andreas Tóth ügyvéd a fizetésképtelenséggel kapcsolatos jogi kérdésekben is tanácsot ad. Ez magában foglalja tanácsadás cégeknek és magánügyfeleknek minden fizetésképtelenséggel kapcsolatos jogvitában, különös tekintettel a követelések biztosítására és érvényesítésére az előzetes és a megindított fizetésképtelenségi eljárások keretében, a jogosulatlan fizetésképtelenség-elkerüléssel és a vezetői felelősségi igényekkel szembeni védekezésben, valamint a fizetésképtelenségi táblára történő igények benyújtásában. A büntetőjogi védelem minden fizetésképtelenségi bűncselekmény tekintetében – különösen a fizetésképtelenség késleltetése, csőd stb. – Andreas Tóth ügyvéd egyik alapvető kompetenciája.

Mindemellett Andreas Tóth ügyvéd úr elsősorban a közlekedési jog, a szerződési jog és a munkajog területén tevékenykedik ügyfelei számára.

Szakmai önéletrajz:

– jogot tanult a passaui egyetemen
– jogi hivatalnokság Bajorországban (Passau Kerületi Bíróság, Alsó-Bajorország kormánya, Passau Kerületi Hivatala, Regensburgi Közigazgatási Bíróság)
– sok éves tapasztalat különböző regionális ügyvédi irodákban fizetésképtelenségi jog és fizetésképtelenségi ügyintézés, valamint kereskedelmi jog területén

Levelező nyelvek:

német, magyar és angol

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü