karszakerto

Bizalommal fordulhat hozzám kárszakértői kérdésekben.

Tel: +49 178 – 49 33 962

Mail: Franz.Gnandt@gmail.com

FRANZ GNANDT

KÁRSZAKÉRTŐ

Amennyiben Önnek autóval kapcsolatos kérdése van, adás-vétel, ki- és beíratás, magyar rendszám németre átíratás, vizsgáztatás ,baleseti kárfelvétel, kárrendezés, szívesen segítek. Baleseti kárfelmérő, kárszakértő (Kfz. Sachverständiger/Gutachter) vagyok, akár itt Németországban , akár külföldön történik a baleset , elkeszitem a kárfelvételt, elvallalom az egesz karrendezest, mindenben tudok segíteni .

Autó baleset után ha lehet még akkor hívjatok, mielőtt elrendeztétek, mert egy félig elrendezett, vagy hibásan elrendezett ügyet sokkal nehezebb kijavítani (ha egyáltalán lehet) mint elölről helyesen a kárt felmérni és elrendezni.

Független kárszakértő vagyok, így teljes mértékben a kliens érdekeit tudom képviselni.

A kár felmérése (Gutachten) után, ha akarjatok elvállalom az egész karrendezést is. Szolgáltatásaim költségmentesek a károsult részére.

Ha egy balaset aldozata lennetek, mindig probaljatok azonnal minnel több bizonyitekot gyüjteni ha nem ti vagytok hibasok, mert altalaban mikor a masik megerzi, hogy nem beszelitek a nyelvet, ö probal felülkerekedni es ugy beallitani az esetet, hogy neki van igaza. A legjobb bizonyitek a tanu es a foto. De ne az auto törött reszeit fotozatok tüzetesen, azt en majd megteszem a karfelmeresnel. A baleset helyszinen a legfontosabb azt fotozni, hogy az autok hogyan helyezkednek el az uton az ütközes pillanataban, mert ebböl lehet következtetni a baleset okara es okozojara. Tehat mielött az autok a baleset helyszinen meg lennenek mozditva, fenykepezzetek le, de nem közelröl, hanem legalabb 10-20 meterröl, ahonnan az egesz ut, keresztezödes, az egesz helyzet latszik, söt több iranybol fenykepezni, elölröl, hatulrol, jobbrol, balrol.

Ez legyen az elsö lepes, amikor megtörtent a baleset, a többit mindent ez utan intezni. Ha kerdesetek van a helyszinen, probaljatok felhivni, ha szerencsetek van, akkor el is ertek es mindenben segitek, ha szükseges elöben tolmacsolok. 0178 – 49 33 962 A karfelmerest aztan az egesz karrendezessel elvegzem, termeszetesen ingyen es bermentve a karosult szamara!

Biztosítások

Kalkulátorok

Service

Menü