A jogvédelem biztosítás

A jó jog drága lehet – az ügyvédi segítség nélkül egy nagyon kockázatos kaland. A D.A.S. ERGO jogvédelem biztosítás átvállalja az Ön ügyvédi és bírósági költségeit. Élvezzen kiegészítő előnyöket, mint például a D.A.S. szolgáltatások által nyújtott mobil ügyvédeket vagy egy azonnali ügyvédi telefonos tanácsadást.

Az első kérdéstől az utolsó ítéletig!

Az egyéni és családi biztosításunk szolgáltatásai többet fedeznek mint az egyszerű ügyvédi és bírósági költségeket. Hiszen a D.A.S. szolgáltatások szakemberei az első perctől szolgáltatásokat és támogatást nyújtanak Önnek a jogi kérdésekben való kisegítés érdekében. A mi D.A.S. jogvédelmi biztosításunk

  • fedezi Önnek többek között a törvényes ügyvédi, bírósági és szemtanúi költségeket
  • a D.A.S. szolgáltatások által gondoskodik egy azonnali telefonos ügyvédi tanácsadásról, amelyet kompetens ügyvédek biztosítanak,
  • biztosítást ad a biztosított életterületekre, magán, munkahelyi, közlekedési és ingatlanügyi jogvédelmi biztosítással
  • mobil ügyvédről gondoskodik, ha betegség vagy baleset esetén nem tudja felkeresni a saját ügyvédét. Ez 50 km-es távolságra érvényes.

A Prémium jogvédelem biztosítás számos előnyt nyújt, mint például

  • korlátlan biztosítási összeg,
  • forgalmi jogvédelem biztosítás a biztosított személy járművére,
  • jogvédelem biztosítás az összes biztosítási társaságnak és a biztosított személynek engedélyezett szárazföldi, vízi és légi járműre, illetve az összes a biztosított által lakott egységekre belföldön és az európai külföldön
  • jogvédelem biztosítás egy kiterjedt személyi körre, mint például az Ön rokonai vagy élettársa.

Kapcsolja össze kedve szerint a magán, munkahelyi, közlekedési és ingatlanügyi jogvédelmi biztosításokat. Egészítse ki még több biztosítási modullal. Mint például az önrészesedéssel. És csökkentse a hozzájárulását egy magasabb önrészesedéssel.

Magán jogvédelem biztosítás:

A D.A.S. ERGO magán jogvédelmi biztosításával bebiztosítja családját többek között a beszerzési, javítási és internet szerződések vitája, kártérítés, a jövedelemadóval kapcsolatos és a társadalombiztosítási követelések esetén.

Munkahelyi jogvédelmi biztosítás:

A munkahelyi jogvédelmi biztosítás szakszerű ügyvédi támogatást nyújt a munkaszerződéssel, figyelmeztetéssel, felmondással, munkaidővel, áthelyezéssel és szabadsággal kapcsolatos jogviták esetén.

Közlekedési jogvédelem biztosítás:

A közlekedési jogvédelmi biztosítás ugyanúgy fedezi Önt közúti baleset és autóvásárlás, autójavítás, közigazgatási bírság vagy a vezetési engedély felfüggesztése esetén.

Ingatlanügyi jogvédelem biztosítás:

Vitái vannak a bérlővel vagy a szomszédokkal? Ha ingatlanügyi jogvitába keveredik – függetlenül attól, hogy az ingatlan bérelt vagy megvásárolt – akkor az ingatlanügyi biztosítás segít a további lakhatásban és ingatlanügyi kérdésekben.