Balesetbiztosítás

 

Segít egy baleset után – rövid és hosszú távon

Egy másodperc töredékében történik meg. A balesetek mindig meglepően érkeznek. Ha valami történik, Ön és családja biztosítva van. Képzelje el a balesetbiztosítást kiegészítő modulokkal és segítségnyújtási támogatásokkal. A mi balesetbiztosításunk különböző igényekre szabható a különböző élethelyzetekben.

Egyedülállóknak és élettársaknak 64 éves korig. Egy baleset mindent a feje tetejére állíthat. Ki törődik Önnel és ügyeivel, ha baleset éri? Az ERGO balesetbiztosítás különleges támogatást nyújt, ha Önnel valami történne – akut esetekben és hosszútávon.

  • Asszisztencia csomagok erős sürgősségi szolgáltatásokkal és a baleset később fellépő következményeire
  • Egyéni árak segítségnyújtási szolgáltatásokkal és kiegészítő modulokkal
  • A tőke és a nyugellátások összegét Ön dönti el

 

Tőketeljesítmény rokkantság esetén

 

Mindegy, hogy 50.000 euró, 100.000 euró vagy 500.000 euró. Mi bebiztosítjuk Önt minden vészhelyzetre bármilyen összegre. Csak Ön határozza meg az összeget, és mi egy bizonyos rokkantsági csoport esetén kétszeresére, háromszorosára vagy négyszeresére emeljük az összeget.

Sérülési pénz

Bizonyos sérülések esetén egyszeri sérülési pénzt fizetünk Önnek.

Napi kórházellátási pénz

A 4. napi korházi beutalás után – kórházi kezelés esetén – megduplázzuk a napi kórházellátási pénzt.

Támogatás kórházi kezelés esetén

Plusz támogatás? A napi kórházellátási pénz mellett egy plusz támogatást is biztosíthat a kórházi kezelés idejére.

Napi díj

A megállapodott napi díjat megkapja az orvosi ellátás idejére, legtöbb egy éves időszakra a baleset után.

Támogatás halálesetkor

Abban az esetben, ha a biztosított személy egy éven belül meghal a baleset után ennek következményei miatt, akkor a biztosított összeget kifizetjük a hozzátartozóinak.

Kozmetikai műtétek

További hozzájárulás nélkül 5.000 euró értékig mi fedezzük a kozmetikai műtéteket a baleset után.

Mentések és mentőakciók költsége

Plusz hozzájárulás nélkül 30.000 euró értékig mi fedezzük a baleset utáni keresési, mentési, mentőakciói és szállítási költségeket.

Mindenkinek a megfelelő biztosítás – a mi balesetbiztosításunk
Minden esetben optimálisan bebiztosított: Mi támogatást nyújtunk Önnek a baleset akut és hosszútávu következményeire. Válassza a gazdag asszisztencia szolgáltatásainkat mellé, hiszen saját magát támogatja, hogy minél hamarabb felépüljön a baleset után. Aztán ideális esetben Ön és családja visszatérhet a megszokott mindennapokhoz.

Magán jótállási biztosítás

Erős biztosítás kis és nagy szerencsétlenségre

Optimális biztosítás a mindennapokra

Mi történik, ha véletlenül egy harmadik félnek kárt okoz? Akkor az ERGO magán jótállási biztosítás megvédi Önt a pénzügyi következményektől. Hiszen a törvény értelmében a jövedelmével és a vagyonával vállal korlátlan felelősséget –élethosszig. Az új termékünkkel vonzó kiegészítő előnyökre tehet szert, amelyek ésszerűen megvédik az anyagi gondatlanságoktól.