BIZTOSÍTÁSOK NÉMET NYELVEN

 

A biztosítási díjat német nyelven szeretné kiszámítani.

Ezt könnyen megteheti német honlapunkon.
A biztosítás alatt megtalálja a linkeket a német honlap hoz.

Magánemberi felelősségbiztosítás:

A magánemberi felelősségbiztosítás az Ön által másoknak okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújt biztosítási védelmet, amennyiben Ön a kárt a magán élethelyzetében (azaz hivatásától, gazdasági tevékenységétől függetlenül) okozta. Amennyiben ilyen kár miatt Önnel szemben megalapozatlanul lépnek fel kártérítési igénnyel, akkor ügyvéd ajánlásával és jogi eljárások költségeinek viselésével segítjük Önt a kárigény elhárításában.

A jogvédelem biztosítás

A jó jog drága lehet – az ügyvédi segítség nélkül egy nagyon kockázatos kaland. A D.A.S. ERGO jogvédelem biztosítás átvállalja az Ön ügyvédi és bírósági költségeit. Élvezzen kiegészítő előnyöket, mint például a D.A.S. szolgáltatások által nyújtott mobil ügyvédeket vagy egy azonnali ügyvédi telefonos tanácsadást.

Lakásbiztosítás Németországban

A németországi alapjog szerint a másoknak okozott kár eseten a teljes vagyonával vállal felelősséget. Ez vonatkozik a felelősségbiztosításra, valamint a háztartási eszközök biztosítására. Ezenfelül, annak érdekében, hogy semmilyen anyagi hátrányt ne szenvedjen, a saját eszközeit bebiztosíthatja.

Baleset biztosítás

Segít egy baleset után – rövid és hosszú távon

Egy másodperc töredékében történik meg. A balesetek mindig meglepően érkeznek. Ha valami történik, Ön és családja biztosítva van. Képzelje el a balesetbiztosítást kiegészítő modulokkal és segítségnyújtási támogatásokkal. A mi balesetbiztosításunk különböző igényekre szabható a különböző élethelyzetekben.

FOGÁSZATI BIZTOSÍTÁS:

Kiegészítő fogászati biztosítás azonnali juttatásokkal

Ez esetben jelentős mértékben csökkentheti a fogorvosi ellátásáért befizetett önrészét. Ugyanis mi megduplázzuk betegbiztosító pénztárának juttatásait, az ún. kötött összegű támogatást fogpótlásra. És ezt akár 6 hónapon belül a gyógyítási és költségvetési terv kivitelezésétől vagy a kezelés kezdetétől számítva. Így ideális esetben a teljes számla 100 százaléka fedezve van.

MOPED BIZTOSÍTÁS

ERGO VÉDNÖKI LÉVÉL AZ AUTÓ NAK:

Biztosítást nyújt útközben, ha szükség van rá- széleskörű, gyors és éjjel-nappal elérhető

Defektek, balesetek és betegségek akkor történhetnek, amikor Ön nem is számít rá: nyaralás közben vagy üzleti útja során. A kedvezményes ERGO védnöki levél segítségével profitálhat a széleskörű szolgáltatásainkból káresetkor, amely Önt mégis a célba vagy biztonságban haza viszi.

Ha kérdése van a biztosítással kapcsolatban, állok szívesen és ingyen rendelkezésére.

Elérhetőség:
Kevin Ressler
biztosítási szakértő
Otto-Hahn-Str. 21
85435 Erding
Germany

Mobil: +49 (0) 151 22656507
Telefon: +49 (0) 8122 2285225
eMail: Kevin.Ressler@ergo.de
Web: nemetorszagibiztositas.hu